Forrige recordNæste record   X tiere efter X på stemmesedlen

15. september 2011

24 skytter fandt i aften vej til Tjørnegårdskolen til en god skiveskydningsaften. Når man tænker på, at det var en aften med folketingsvalg og Europa League i fjernsynet, var det et rigtig flot fremmøde.
Efter at have sat sit X på stemmelisten, gentog flere bedriften ved at krydse af lige midt i skiven.
Sædvanen tro blev det et par hyggelige timer, hvor verdenssituationen og den politiske situation blev vendt i godmodig tone. Ligeledes sædvanen tro var der lækkert smørrebrød og lidt til ganen til alle fremmødte.

Fuglekongen, Ove Christensen, kastede kongelig glans over aftenen ved sit første fremmøde efter 38½ års medlemsskab af selskabet. Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang. Fuglekongen fejrede begivenheden med at give en øl til de fremmødte skydebrødre.

Aftenens vindere af vinpræmier blev:

  • Niels Vollmer med 37 point
  • Jesper Amsinck med 35 point
  • Sven Langberg med 34 point

Årets sidste skiveskydning afholdes torsdag den 20. oktober. Det er her, man skal holde sig til, hvis man hidtil har deltaget i to skiveskydninger og gerne vil prydes med ordensbånd under det kommende torskegilde. Der er også andre gode grunde til at møde op. Det er jo aftenen på året, hvor mulktbøssen i sin gavmildhed spenderer såvel vådt som tørt til de fremmødte skytter.

Slutteligt skal nævnes, at kamp nr. 10 på årets tipskupon i dag er frigivet under medlemssiderne. Alle kan til stadighed sætte og rette alle de udlagte tegn.

   

Tilbage til listen