Forrige recordNæste record   Skydning på Ryegaard Gods

10. marts 2011

Så er det igen tid til at tilmelde sig årets skydning på Ryegaard Gods. Det bliver i år søndag den 7. august.

Skydningen ved Ryegaard Gods har været afholdt siden 1992 i privat regi. Fra 2007 har skydningen været forbeholdt medlemmer af Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab, eventuelt ledsaget af partner. Det er således det eneste årlige arrangement, hvor kvinder kan deltage. Det er en rigtig hyggelig dag i det grønne, hvor deltagerne selv medbringer madkurv, og hvad hjertet ellers begærer.

Efter en ærgerlig aflysning på grund af svigtende tilmelding i 2009, var der sidste år fuld tilslutning. Der er således god grund til at tilmelde sig i år, hvis man skal sikre sig en af de attraktive pladser som skytte.

Der kan læses mere om arrangementet ved at klikke på blanketten nedenfor.
Tilmelding kan gøres pr. mail til Per Handberg ved at klikke her. Husk! I mailen til Per Handberg, at anføre, om der ønskes transport i bus, eller om man selv kører til godset.

Der er maksimalt plads til 30 skytter, men alle er velkomne til en hyggelig dag med godt selskab i det grønne.
Adresse og kørevejledning til Ryegaard skydebane finder du her. Klik på navnet "Ryegaard Skydebane" eller det gamle foto af det nu nedlagte gods, og du vil finde en kørevejledning. Bemærk, at indgangen til skydebanen er Dyrehaven ved den røde træport.

 

   

Tilbage til listen