Forrige recordNæste record   24 knald for 40 kroner

17. januar 2011

Overskriften dækker ikke det nyligt overståede nytårsskifte, og skal heller ikke give anledning til lumre tanker. Det, der her sigtes til, er årets første skiveskydning, der afholdes på Tjørnegårdskolen på torsdag kl. 18.30.

Vi skyder for første gang i kamp om den nye vandrepokal, så der er al mulig grund til at være med fra starten.
Sidste års vinder kæmper også med om den ny pokal, så der er ingen, der er udelukket fra at få sit navn i pokalen som den første. Nu er det jo ikke en naturlov, at det er Bennie og Leif, der skal have indgraveret deres navne i sølvtøjet. Det vil være forfriskende med nye navne på tavlen.

Det vil også være forfriskende med nye ansigter ved skiveskydningerne. Rigtig mange har aldrig deltaget og har derved snydt sig selv for et par hyggelige timer i godt selskab. Maden plejer at være god. Det samme kan siges om de våde varer. Alt sammen til fornuftige priser ligesom de 24 knald. Der er altså kun gode grunde til at møde op og afprøve sine skydefærdigheder. Så vel mødt til en god og glad aften.

Iøvrigt er nærværende nyhedsbrev et jubilæum af sin slags. Det er nemlig nyhedsbrev nr. 100, siden det første blev udgivet den 12. september 2008.

   

Tilbage til listen