Forrige recordNæste record   2008 • Jørgen Herholdts 70 års fødselsdag
Gave fra Henrik Brandt

I anledning af sin 70 års fødselsdag den 17. maj 2015, inviterede Jørgen Herholdt til buffèt for herrer to dage forinden. Arrangementet blev afholdt på Restaurant Toppen.
Fugleskydningsselskabets hjemmesideredaktør og næstformand, var forhindret i at deltage i det festlige arrangement, på grund af en rejse til Kina. Men en speciel gave blev leveret på dagen.

Se her Jørgen Herholdts indbydelse, og her Henrik Brandts kort, der var et fire siders foldekort, trykt på et stykke A4 karton.


Et lille færdiglavet fuglehus var købt i en hobbyforretning. Jørgen Herholdts fuglekongeskive fra 2008 blev printet på et stykke papir, lamineret og solidt limet på fronten af fuglehuset. Fuglehuset blev herefter lakeret mange gange for at modstå vind og vejr, og for at sikre, at ringen om skiven var solidt forseglet. Slutteligt blev selve fuglehuset malet hvidt, mens taget blev malet rødt.


Gaven blev overdraget på en lille serveringsbakke, hvorpå der var tre ting mere.


Opsat på en lille klods medfulgte en lille dåse fyldt med fuglefrø. På dåsen var et billede af en fuglekonge fra naturens verden, og påskriften Fuglekongefrø.


Endvidere medfulgte på bakken to dåseøl, naturligvis af mærket Fuglsang.


Det hele var pakket ind i gennemsigtigt cellofan med festlige Dannebrogsflag.

 

Tilbage til listen