Forrige recordNæste record  Sponsor for 1942 er Café Breeze  

Den moderne jernbanerestaurant

Danmarks første jernbanestrækning blev indviet den 26. juni 1847 og gik mellem København og Roskilde. Godt 150 år senere kom en ny station til i den nye bydel Trekroner, lidt øst for Roskilde. I de første år gik det stærkt med boligbyggeri, men efter en halv snes år blev det muligt at handle lokalt med opførelsen af Trekroner Centeret. Centrets først opførte bygning fra 2008 har fra starten huset restauranten, der i dag hedder Café Breeze.

Café Breeze´ daglige leder er Mehmet Basol, der har sin hustru, Fatma, ved sin side i driften.
Mehmet har siden 13-års alderen i 1993 været i arbejde inden for fødevarebranchen. De første år var det fritidsjob, og gennem årene har han ofte haft flere jobs. Foruden restaurationsbranchen har Memet arbejdet med hygiejne og rengøring. Ikke mindst derfor er netop fødevaresikkerhed og hygiejne noget, der ligger Mehmet meget på sinde, hvilket fremgår af restaurantens kontrolrapport fra Fødevarekontrollen.

Café Breeze byder velkommen i lyse og venlige lokaler med plads til 60 spisende gæster. I den store flotte bar med høje stole serveres alt lige fra sodavand til spiritus af alle slags.
Med åbningstid dagligt fra 10:00 – 21:30 er menukortet delt op fra brunch til lette retter, sandwich, burger, pasta og pizza. Aftenmenuen byder på lækkerier som grillet laks, kylling og mørbrad, hvidløgsbøf, stjerneskud, hakkebøf med bearnaise og vegetartallerken. Naturligvis bydes også på børnemenuer som børnepizza, fiskefilet, kyllingenuggets og spaghetti med kødsovs.

Der leveres også mad ud af huset. Det være sig til de helt store selskaber som brunch og menuerne fra kortet. For et mindre beløb bliver maden leveret lige til døren. Bestillingsmulighederne er mangfoldige, lige fra telefonisk kontakt til caféens hjemmeside, samt forskellige bestillingsordninger som "Just Eat", "Hungry" og "Meal4U". Tillige har Café Breeze udviklet egen app til bestilling. Benyttes den gives 10 % rabat.

Café Breeze er stedet for elever og medarbejdere på RUC, stationens brugere, områdets medarbejdere og beboere, samt roskildenserne i det hele taget. Der tilbydes gode portioner i lækker kvalitet. Her bliver både øjnene og maven mæt.

Besøg sponsorens Facebookside ved at klikke på logoet: