Forrige recordNæste record  Sponsor for 1947 er EL:CON  

Der er helt elektrisk i Vindinge

Tilbage i de tidlige 70´ere blev MJ Elektro etableret med domicil på Tingvej i Vindinge. Det er tilkørselsvejen, når man kommer ad Vindingevej fra Roskilde. Virksomheden voksede til flere end 100 medarbejdere og mange med mere end 10 års anciennitet. I 2018 flyttede virksomheden til Bytoften i Roskilde.

De røde servicebiler med gule tekster og ikke mindst det kendte gule lyn blev snart et kendt syn i lokalområdet, hvor virksomheden blev velrenommeret for god service og håndværk. Med ekspertise inden for elektriker-, el-ingeniør og el-installatørbranchen har virksomheden gennem alle årene løst opgaver fra "den lille installation" til meget store teknisk tunge el-entrepriser.

Virksomhedens sikringsafdeling er godkendt af forsikringsselskaberne og brandmyndighederne til både at lave alarmer og brandalarmer. Tilslutning til en landsdækkende kontrolcentral, med tilsluttede autoriserede vægterorganisationer sikrer overvågning døgnets 24 timer. Her er garanti for udrykning i henhold til lovens bestemmelser.

Serviceafdelingen står for reparations- og vedligeholdelsesarbejde på såvel nye som ældre stærk- og svagstrømsanlæg. Populært sagt klares alt fra stikkontakten i privatboligen til proces-anlægget i sværindustrien.

Entrepriseafdelingen arbejder med alt indenfor svag- og stærkstrøm og elektriske anlæg. Her bruges god tid på at vurdere en opgave, give tilbud og estimere tiden. Kunderne kan derfor stole på overholdelse af tidsplaner og budgetter ned til mindste detalje.

I 2014 tilsluttede ejerne af MJ Elektro, Palle Jensen og Anders Jensen, sig det landsdækkende EL:CON og trådte samtidig ind i ledelsen, med særligt ansvar for den lokale afdeling. I den forbindelse fortsatte alle medarbejdere fra den gamle afdeling. På den måde var det kun navn og det ydre udseende, lokalbefolkningen skulle vænne sig til.

Den store fordel for kunderne ved den nye aftale er en styrkelse af det i forvejen høje tekniske kompetenceniveau inden for el- og sikringsinstallationer samt direkte adgang til en lang række andre tekniske kompetencer som for eksempel automation, CTS og termografering via EL:CON´s landsdækkende kompetencecentre.

EL:CON består af 10 afdelinger i Jylland, to på Fyn, og på Sjælland, foruden Roskilde, også en afdeling i Glostrup. Mere end 400 servicevogne vil kunne ses på de danske veje.

EL:CON´s mission:

Vi sikrer, at enhver opgave og ethvert projekt afleveres i den aftalte kvalitet inden for den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi er på én gang en landsdækkende virksomhed og er samtidig - via vores afdelinger - stærkt lokalt forankret.

Vi tilfører vores kunder og ejere merværdi ved at have kompetente medarbejdere, levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift.

EL:CON´s vision:

Vi vil levere unikke energi- og miljørigtige løsninger. Med udgangspunkt i vores kompetencer vil vi udvikle disse løsninger, så de lever op til både markedets højeste krav og vores egne interne kvalitetsstandarder.

Vi vil fastholde og videreuddanne de bedste medarbejdere for at udvikle innovationen, motivationen og det højeste kompetenceniveau i branchen.

Vi vil optimere vores kvalitet, standarder og arbejdsgange - og på dette grundlag være den mest værdiskabende virksomhed i den eltekniske branche.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: