Forrige recordNæste record  Sponsor for 1948 er DM Autoteknik  

Dan og Morten - DM i autoservice og rustbehandling

Dan Olsen og Morten Iversen er begge garvede mekanikere med mange års erfaringer i autobranchen og med kærlighed for at arbejde med biler. I 2004 indledte de det, der skulle blive et langt samarbejde som kolleger på samme værksted. Siden skiftede de sammen til et andet værksted, inden de i 2009 etablerede DM Autoteknik på Håndværkervej i Roskilde, hvor der er god forbindelse til motorvejen og offentlige transportmidler.
Virksomheden er i dag udvidet med en skare af mekanikere og lærlinge, så de kan tilbyde sig inden for alle fagets opgaver, såvel mekanisk som elektronisk.

DM Autoteknik samarbejder med de bedste specialister i branchen og er tilsluttet Autopartnerkæden som giver rigtig mange fordele og en tryghed for kvalitet. Det brede netværk, virksomheden har bag sig, er tillige medlemskab af Dansk Bilråd.
DM Autoteknik´s motto er “Faglig stolthed – Din sikkerhed”. På værkstedet serviceres og repareres  alle bilmærker og udføres alle typer reparationer – uanset mærke, årgang og størrelse – også i garantiperioden på helt nye biler. Hos DM Autoteknik benyttes digital servicebog.
Virksomhedens service og stempel er fuldt ud lige så gyldigt i forhold til garanti hos forhandlere og producenterne som, hvis bilen var kørt til producenten. Såvel pris som garanti er altid konkurrencedygtig med bilmærkernes egne værksteder.

Ved mindre opgaver kan man som kunde nyde en kop kaffe og den gode stemning på værkstedet, mens bilen bliver serviceret. Det er også muligt at få en lånebil for et symbolsk beløb, og således straks være på landevejen igen hurtigt.
DM Autoteknik sætter en stor ære i, at kunderne skal føle sig velkomne og som venner af huset.

DM Autoteknik tilbyder tillige DM Autotekniksalg og leasing af brugte biler.

Da en af DM Autotekniks nærmeste naboer, PAVA, i 2017 blev til salg, slog Dan og Morten straks til, og driver nu de to virksomheder side om side.

PAVA produkter mod rust er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede midler til rustbehandling af biler.

Hos PAVA Centret Roskilde foretages enhver rustbehandling af specialuddannet personale.

Når bilen indleveres til rustbeskyttelse, kan der vælges mellem flere former for standard rustbehandling. Derudover kan man selvfølgelig få delbehandlet ethvert køretøj efter behov eller i tilfælde af trafikskade.

Det er dokumenteret af uafhængige institutioner, at bilfabrikkernes rustbeskyttelse af nye biler er utilstrækkelig, og vi vil på disse sider forklare, hvorledes du sikrer din bil mod uventede rustangreb.

Besøg sponsorens hjemmesider ved at klikke på logoerne: