Forrige recordNæste record  Sponsor for 1960 er CH Murer Byg ApS  

Det gode håndværk

Dagbladet Børsen har hvert år siden 1995 kåret erhvervslivets absolutte hurtigløbere – de såkaldte gazeller. Gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst. Kort fortalt er Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. CH Murer Byg ApS fik æren af at modtage gazelleprisen i 2010.

CH Murer Byg ApS er en rigtig Roskilde-virksomhed. Murermester Claus Solvig Hansen har arbejdet med murerske, loddebræt og mørtel siden de tidlige 80´ere.

Mursten er gammelt og kendt bygningsmateriale. Der er eksempler på byggerier med mursten tilbage fra år 1100. De gamle sten, der ikke er maskinfremstillede men håndlavede, giver facaderne mange nuancer og farvespil.

Murstenen er et resultat af ønsket om at have byggesten med samme mål, så man nemmere kan bygge præcist, bedre og ikke mindst mere holdbart. Alle mursten bliver i dag brændt i store ovne. Før 1900-tallet lagde man stenene på solrige steder og lod dem tørre, før de blev brændt.


Facademurstens overfladestruktur afhænger af formgivningsmåden. Der skelnes mellem håndstrøgne sten og blødstrøgne sten.

Håndstrøgne mursten maskinproduceres efter samme principper som de oprindelige rustikke gamle håndstrøgne teglmursten. Herved fremkommer det gamle særegne udseende med sandede krumme overflader med små revner og lunker. Samtidig opnås gode tekniske egenskaber, som det kræves af moderne byggematerialer. Håndstrøgne teglmursten er velegnede til såvel renoveringsopgaver som til nybyggeri.

De blødstrøgne mursten er en maskinel efterligning som maskinproduceres efter samme principper som de mere rustikke håndstrøgne teglmursten. De kan leveres med glat, riflet, præget eller kostet overflade, samt en del andre specielle overflader.

CH Murer Byg ApS udfører en hvilken som helst byggeopgave, stor som lille. På virksomhedens hjemmeside findes en lang række informationer om, hvad man skal være opmærksom på i byggeriets forskellige faser. Her findes også viden om, hvordan man er sikret under Byg Garanti, når der vælges en håndværksvirksomhed, der er dækket af ordningen.

CH Murer Byg ApS er medlem af Byg Garantiordningen under Dansk Byggeri. Virksomheden leverer kvalitet. Målsætningen for CH Murer Byg ApS er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører alle opgaver inden for murerfaget.

CH Murer Byg ApS er sikkerhed for et professionelt håndværk udført i høj kvalitet. Der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørges altid for at overholde aftalte betingelser og tidsfrister. Kundernes fulde tilfredshed er altafgørende for virksomheden. CH Murer Byg ApS har godkendt APV hos Arbejdstilsynet.

CH Murer Byg ApS, leverer det gode håndværk.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: