Forrige recordNæste record  Sponsor for 1961 er RealMæglerne på Bjerget  

Drømmer jeg - eller er jeg vågen?

Når Roskildes indfødte taler om "nede på Bjerget" er de indfødte ikke i tvivl, men andre finder, at det er det rene vrøvl. Bjerget ligget på "et bjerg" set fra havnen, mens det ligger nede i forhold til bymidten. Bjerget skulle angiveligt have givet Ludvig Holberg inspiration til at skrive fortællingen om "Jeppe på Bjerget.

For et par generationer siden, da der ikke var tænkt på storcentrer og netbutikker, var Sct. Jørgensbjerg i sig selv en "storby" i Roskilde. Her lå et mylder af butikker af alle slags. Dette er nu en saga blot. Tilbage fra dengang ligger alene Teatercaféen på Sct. Hansgade. Hvor RealMæglerne ligger i dag, lå i sin tid en håndarbejdsforretning til venstre og slagtermester Vagn Aaberg til højre.

Anette Skaarup åbnede RealMæglerne på Bjerget i 2006. Hun har altid haft en købmand i "maven" og blev i sin tid uddannet hos Irma, mens det var den navnkundige Børge Olsen, der stod for den kendte butikskæde. Det var her Anette lærte betydningen af service, god kundepleje og ikke mindst vigtigheden af kundens tilfredshed.

Der skulle går en årrække, hvor både Roskilde og Irma lå langt væk fra Anette og hendes virke. Med sin mand og datter lå domicilet en tid i Bahrain i mellemøsten.  Efter hjemkomsten til Danmark blev det først til en tid som sekretær på RUC, inden Anette påbegyndte sin uddannelse som ejendomsmægler. Den beslutning har hun aldrig fortrudt, selvom hun tidligt som selvstændig stod over for finanskrisen med den betydning det indebar for ejendomsmæglerbranchen.

Forretningen startede i Ringstedgade, men flyttede i 2009 ned til Sct. Jørgensbjerg for at øge synligheden, og dermed styrke kontakten til nye potentielle kunder. Sct. Jørgensbjerg er et fantastisk kvarter, hvor man har det hele. Det er et hyggeligt sted med meget alsidige boliger og borgere. Det er et farverigt og charmerende område, som måske netop er i høj kurs af samme grund.

For at opnå forretningens mål har RealMæglerne en tæt dialog med sælger, allerede fra man kommer ud til vurderingen, for man er af den overbevisning, at sælger er den, der kender sin bolig bedst, og den viden er der brug for, for at få solgt boligen til den rigtige pris og med en kort liggetid.

Sammen med sælger sørges for, at boligen præsenteres bedst muligt i ord og billeder. Der sammensættes en individuel pakke af ydelser og salgsfremmende tiltag, der får boligen solgt.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: