Forrige recordNæste record  Sponsor for 1962 er BoligOne Ejendomsm√¶glere  

1-2-3 solgt - sammen om et godt boligsalg

BoligOne er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere, der har udviklet et unikt koncept – konceptet, de kalder "fremtidens måde at sælge boliger på". Ejendomsmæglerne har fravalgt de dyre strøgbutikker, (der er trods alt kun én til at betale), og de udfører fortrinsvis deres virksomhed hos kunderne eller fra et lokalt BusinessHouse/Erhvervscenter. Internettet og de sociale medier samt andre moderne digitale markedsføringsmuligheder skaber i dag andre muligheder, end der tidligere var. BoligOne er den digitale ejendomsmægler.

I kommunerne Roskilde, Lejre, Egedal og Frederikssund er det trioen Linda Faurholt, Preben Markvardsen og Erik Berg, der repræsentere BoligOne. Alle tre har omkring et kvart århundrede med erfaring fra ejendomsmæglerbranchen. De har beskæftiget sig med handel af fast ejendom som ejendomsmæglere, rådgivere eller vurderingsfolk for mange kreditforeninger og finansieringsselskaber. Som mæglere har alle tre beskæftiget sig med alle facetterne i ejendomshandel, alt lige fra prisfastsættelse, til salg og rådgivning samt ikke mindst til sagsbehandlingen. Det geografiske arbejdsområde er på grund af en blanding af rødder og tilhørsforhold naturligt blevet til områderne Roskilde, Hvalsø, Lejre, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Veksø, Smørum, Måløv, Ballerup, Skovlunde, Herlev, Søborg, Bagsværd, Værløse, Farum og Virum. Erfaringen har givet et indgående lokalkendskab, der skaber de bedst mulige resultater i en bolighandel. Erfaringsgrundlaget er oppebåret i en bred vifte af landets store ejendomsmæglerkæder. Også på kreditvurderingsområdet er der opnået en stor ballast via samarbejde med landets store realkreditinstitutter. Hvad enten man er sælger eller køber kan man føle sig sikker i stor erfaring og ekspertise hos BoligOne Roskilde.

Hos BoligOne ejendomsmæglere får kunderne valgfrihed blandt opgaverne i boligsalgets faser. Dette kaldes for "1-2-3 solgt", og det er dét, der skaber det koncept, de kalder "fremtidens måde at sælge boliger på". Kunden bestemmer selv, hvad mæglerne skal tage sig af, eller hvad man selv ønsker at klare. På den måde er man selv med til at bestemme honorarets størrelse – bestem selv dit salær.

To ud af tre boligejere foretrækker 1-2-3 løsningen ved salg, fordi der ønskes gennemsigtighed, og fordi man ønsker at vide, hvad det er, man betaler for. Der er lavet en omfattende undersøgelse hos danske boligejere. De fleste boligejere foretrækker således et boligsalg, der er gennemskueligt, individuelt, og hvor man selv kan bestemme, hvor lidt og hvor meget det bør koste at sælge sin bolig.
Der er sammensat et koncept, hvor rådgivningen og salgsprocessen er delt op, og hvor der tages ansvaret for, at alle processer gennemføres. På den måde har man muligheden for frit at vælge, hvordan man vil sælge - og ikke mindst føle sig tryg ved valgene gennem udførlig rådgivning.

Hos BoligOne Ejendomsmæglerne, Roskilde/Jyllinge/Lejre/Egedal/Frederikssund er mæglerne ikke ens, men man forstår at stå sammen om et godt boligsalg, når der skal sælges en bolig i et af områderne. Sammen findes altid den løsning og pris, der er den bedste for sælgeren og matcher ønsker og behov.

Se sponsorens hjemmeside ved at klikke på billedet: