Forrige recordNæste record  Sponsor for 1973 er Himmelev Tandl√¶gehus  

Her vendes ubehag til velvære

Himmelev Tandlægehus åbnede i 2010 på en drøm om at skabe et sundhedshus. Et hus, hvor patienterne kan få kompetent behandling af både tandlæge og klinisk tandtekniker i samme hus, således at folk, der skal have proteser, eventuelt fastlåst på implantater, kan få behandling i samme hus.

Himmelev Tandlægehus samarbejder tæt med læger, fysioterapeuter og kiropraktorer, når der skal bedes om blodprøver eller undersøge biddets relation til resten af kroppen. Der er nemlig en tydelig sammenhæng, når de forskellige led skal arbejde, lige fra kæbeleddet til hofteleddet. Derfor skal der være handicapvenlige forhold, og et team, der altid er opdateret med kurser.

I huset er alle uddannet i tandlægeskræk og får ofte af vide, at her tackles og fjernes tandlægeskræk med  god tid, personlig behandling, information og omsorg i det omfang, det er nødvendigt. Patienten har til stadighed kontrollen i samarbejde med tandlægerne.

På klinikken bliver patienterne modtaget af et professionelt team, som gør alt for, at besøget bliver  en god oplevelse i rolige omgivelser, hvor det kliniske udseende er minimeret, og patienten kan modtage behandling med rolig musik, billeder og rygmassage i stolen.

Klinikken ønsker, at patienterne bliver færdigbehandlet, og herefter minimerer risikoen for større behandlinger. Dette kan gøres i faser. Her slipper man af med en eventuel tandlægeskræk og kan i stedet nyde at komme uden frygt for store regninger.

På klinikken benyttes godkendte materialer og behandlingsprincipper, som er evidens baseret og altid opdateret. Som en af de eneste i Danmark har Himmelev Tandlægehus ligeledes CT-scanner og panaorama røntgen på klinikken i høj kvalitet. Huset fungerer også som henvisningspraksis for kirurgi. Alle tager alle  løbende kurser i:

  • Implantater og kirurgi
  • Kroner,  broer og rodbehandling
  • Bidhævning og indstilling af biddet
  • Parodentose
  • Medicinske tilstande og sygdomme.  Blandt andet om vigtigheden af mundens relation og heling i forhold til øget kolesterol, manglende D-vitamin og Diabetes. Øget kolesterol og nedsat D-vitaminmængde medfører en dårligere heling
  • PRF, er den nyeste teknologi indenfor kirurgien. Blod fra patienten centrifugeres, presses i membraner, som indeholder koncentratet af alt det gode fra blodet. Fibrin-membranen anvendes umiddelbart i behandling, hvor den lægges over såret, hvilket giver hurtigere og mere smertefri heling.

Himmelev Tandlægehus er medlem af følgende faglige foreninger:

  • DSTMK: Dansk Selskab for Tand-, Mund og Kæbekirurgi
  • DSOI: Dansk Selskab for Oral Implantologi
  • DSPNET: Dansk Parodontologisk Selskab
  • SAED: Scandinavian Aestetic Dentistry.

Himmelev Tandlægehus byder altid velkommen med personlig og respektfuld behandling.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: