Forrige recordNæste record  Sponsor for 1977 er Instadoor  

Porten går op, og ind kommer Instadoor

Ved indgangen til 2018 blev det gamle hæderkronede portfirma DD Reparation overtaget og lagt ind under Instagroup. Det blev til Instadoor, der herefter sammen med elektrikervirksomheden Instalight var klar til at levere alle slags porte til industrien. Mandskabet bag er specialister på området, og synergien mellem de to virksomheder er ikke svær at få øje på. Instadoor er specialiseret i alt inden for levering, montage, reparation og service af industri- og garageporte, mens Instalight leverer alle former for el-opgaver. Virksomhederne er kendt for at levere tekniske og langtidsholdbare løsninger. Man går aldrig på kompromis med kvaliteten.

En industriport kan være udstyret med mange andre funktioner end bare at kunne åbne og lukke. Ønsker og behov er ofte forskellige. Derfor gennemgås alle opgaver systematisk med kunden, indtil den optimale løsning er fundet. Instadoor leverer og monterer bl.a. speciale porte til flugtveje, ledhejseporte, hurtigporte, foldeporte, skydeporte og brandporte. Alle opgaver løses individuelt med en bred vifte af markedets mest anerkendte leverandører. Desuden tilbydes bomanlæg, løfteborde, sikringsgitre og alle former for adgangskontrol.

Instadoor stiller høje krav til leverandørerne af de forskellige portsystemer. Effektivitet, driftssikkerhed og komfort er nøgleord, og erfaringen viser, at det er den slags løsninger, der også holder i længden. Sidegevinsten er typisk lavere energiudgifter og et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø, til gavn for miljøet, økonomien og medarbejderne. En stor del af kunderne har indgået en serviceordning, hvor der sikres kontinuerligt serviceeftersyn, og i tilfælde af pludselig skader rykkes ud med det samme. Alle serviceordninger tilpasses efter behov og kan justeres helt ned i mindste detaljer.

En garageport er meget mere end bare en port. Det er porten til hjem og tryghed. Derfor holdes de leverede garageporte i en høj kvalitet og kan tilpasses til særlige mål og ønsker, så den passer perfekt til formålet. Der tilbydes et stort udvalg af garageporte i ypperste kvalitet fra verdens førende producenter. Udvalget er stort, men i samarbejde findes den type port, der passer bedst til den enkelte garage. Herefter vil fagfolk montere netop den model, der passer til formålet.

Instadoor hjælper med råd og vejledning om, hvilken type port der egner sig bedst - privat eller erhverv. Alle porte og services er i fuld overensstemmelse med lovgivningen. Der er garanti for, at kvaliteten er i top, da der kun samarbejdes med førende leverandører.

Kvalificeret rådgivning og tilpassede løsninger udføres inden for alle slags porte og adgangsfunktioner. Der er døgnservice og vagtordning.

Instadoor tilbyder:

  • Bomanlæg
  • Løfteborde
  • Sikringsgitre
  • Brandporte
  • Skydeporte
  • Adgangskontrol
  • Automatik.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: