Forrige recordNæste record  Sponsor for 1978 er Roskilde Teltudlejning  

Fest og farver for ”hr. og fru Danmark”

Tom Rasmussen etablerede Roskilde Teltudlejning som enkeltmandsvirksomhed i 2004. Siden er meget sket. I dag brødføder anpartsselskabet seks medarbejdere i vinterhalvåret og hele 25 ansatte i sommerhalvåret.

Helt naturligt er det ”de lyse nætter”, der er højsæsonen for Roskilde Teltudlejning. Her er travlt med studenterfester, Roskilde Festival, firmafester og meget mere. Kundegruppen er mangfoldig, men størst af alle er ”hr. og fru Danmark”.

Roskilde Teltudlejning leverer telte med og uden gulve efter behov. Skal det være ekstra festligt leveres teltene med inner linned. I det hele taget er virksomheden leveringsdygtig i alt til festen som borde, stole, service, tæpper, belysning, hoppeborge, hoppepuder, sumobryderdragter, slush-icemaskiner, popcornmaskiner, candyflossmaskiner, fadølanlæg, barer og meget mere.

Med Roskilde Teltudlejning som leverandør vil der altid være god tid til at nyde festen. Virksomheden bestræber sig på at opsætte materiellet i god tid og nedtage det nogle dage, efter festen er afholdt. Skulle det ønskes, står virksomheden også for opdækning og slutrengøring, ligesom catering tilbydes. Der tilbydes således en totalløsning, der er med til at gøre festen til en uforglemmelig dag.

Skulle festen afvikles i sæsonens ydertidspunkter, eller er det koldt, kan der tillige leveres varmekanoner og gasovne.

Roskilde Teltudlejning samarbejder med Tårnby Blomster og tilbyder sig således også med den del af udsmykningen.

Priser kan beregnes direkte på virksomhedens hjemmeside, hvor bestilling ligeledes kan foretages. Naturligvis tilbydes også en personlige kundekontakt.

Hele paletten af serviceydelser kan ses på virksomhedens hjemmeside, ligesom inspiration kan findes på Facebooksiden for Roskilde Teltudlejning.

Roskilde Teltudlejning støtter det lokale foreningsliv - blandt andet som sponsor for FC Roskilde samt Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: