Forrige recordNæste record  Sponsor for 1984 er Tømrermester Lasse Sander Christiansen  

Fingersnild skydebror fra Gøderup

Syd for Roskilde, en anelse øst for Øm, ligger den lille landsby, Gøderup. Her boede i sin tid fugleskydningsselskabets skydeudvalgsformand, Helge Banghøj Andersen, gennem hele sit liv. Han overtog barndomshjemmet, Banghøjgård og drev her sin hasselnøddeplantage. Som den ”Ole Opfinder”, han var, havde han selv konstrueret en afhaser-maskine, der gjorde arbejdet lettere for ham som en af landets blot to nøddeavlere.

Også i dag bor en skydebror i Gøderup, der i sit erhverv er snild på fingrene og idérig på nye tiltag. Hermed er det nok så som så med sammenligningerne.

Tømrermester Lasse Sander Christiansen stammer fra Jylland, hvor han midt i 90´erne kom i tømrerlære hos CC Idé Byg i Odder. Efter læretiden fortsatte arbejdet i virksomheden, nu med et svendebrev. Kærligheden bragte dog den gode håndværker til Sjælland i starten af det nye årtusinde. I en årrække arbejdede Lasse som svend i Osted, men også for byggefirmaer som eksempelvis Eurodan-huse.

I slutningen af årtiet slog Lasse sig ned som selvstændig tømrermester. Virksomheden bærer mesters eget navn og har domicil i forbindelse med ejerboligen i Gøderup. En tid har ansatte været tilknyttet, men Lasse har fundet det mest hensigtsmæssigt at være alene i virksomheden og samarbejde med gode kollegaer. Blandt de samarbejdende projekter kan næves en større facadeopgave på Krøyers Plads på Christianshavn.

Lasse Sander Christiansen tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Skal der lægges nyt tag, opføres en carport, opsættes et køkken eller et plankeværk, er Lasse Sander Christiansen manden, der kan udføre opgaverne. Der udføres opgaver såvel til private som virksomheder. Blandt kunder, som Lasse Sander Christiansen udfører opgaver for, kan nævnes entreprenørvirksomheden NCC og Vejdirektoratet.

Som en lille nicheproduktion producerer Lasse sammen med en samarbejdspartnere, hårdttræsplankeborde i værkstedet. Det kan være egetræsborde, men også andre træsorter arbejdes der med. Borde kan bestilles efter mål.

Se sponsorens data ved at klikke på logoet: