Forrige recordNæste record  Sponsor for 2002 er Bad Experten  

Altid til aftalt tid – en ren fornøjelse

Bad Experten er specialister i alle former for VVS arbejde, Det var det, der startede virksomheden for mere end 25 år siden. Desuden er firmaet eksperter i nye badeværelser.

Bad Experten kan så meget andet. Virksomheden har mange års erfaring med ganske almindeligt VVS arbejde for private, men i høj grad også for virksomheder, indkøbscentre og boligselskaber. Intet er for småt, og intet er for stort. Her sættes en ære i at overholde alle aftaler på VVS arbejde til aftalt tid.

Har man brug for en fast VVS samarbejdspartner, så er Bad Experten et meget stærkt kort at have på hånden. Flere hoteller, boligforeninger, erhvervskunder og indkøbscenter har aftaler med virksomheden som fast service-VVS-samarbejdspartner.

Bad Experten ved en masse om varmeanlæg, hvordan man får den bedste varme i huset på den bedste, billigste og mest miljøvenlige måde. Virksomheden har stor erfaring med biobrændsel, jordvarme eller solvarme.

Skal faldstammen udskiftes, vandhanen repareres eller skiftes, radiatorventilen skiftes, cirkulations-pumpen skiftes eller et utæt vandrør repareres, udføres dette til kundernes fulde tilfredshed.

Bad Experten har hovedkontor i Kr. Såby og en afdeling i Ringsted. Servicevognene er næsten altid i faste arbejdsområder, der dækker Lejre, Roskilde, Hvalsø, Holbæk, Jyllinge, Ringsted og København. Det betyder, at der ofte med meget kort varsel kan løses uventede og pludseligt opståede problemer.

Bad Experten er tilknyttet den landsdækkende Bedre Bad.  Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan hentes inspiration samt modtages rådgivning og nyttig viden, samt efterfølgende den professionelle løsning. Det uanset om man er privat- eller erhvervskunde. Bedre Bad ser det som den fornemmeste opgave at give professionel rådgivning, sparring og inspiration, når der skal træffes beslutning om nyt badeværelse, en renovering eller en energioptimering.
Hos Bedre Bad – Bedre Energi satses på løbende kompetence- og vidensudvikling. Derfor er etableret eget akademi, hvor medlemmerne løbende opdateres og gennemgår uddannelsesforløb. Det er blandt andet på akademiet, at kæden i samarbejde med Teknologisk Institut uddanner egne Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører.

Bad Experten bestræber sig på - i tæt samarbejde med kunderne - at finde den optimale løsning og løse hver opgave til UG med kryds og slange. Flere af medarbejderne har fulgt indehaveren, Jesper Sørensen, helt tilbage, fra virksomheden Jespers VVS startede for snart 25 år siden.  Jesper har mere end 30 års erfaring i branchen, heraf 25 år som selvstændig VVS installatør. Jesper er specialist i design og indretning af badeværelse, bryggers og toilet.

Går du med tanker om et nyt badeværelse eller nyt varmeanlæg, kan Bad Experten kontaktes for et gratis og uforpligtende møde eller tilbud.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: