Forrige recordNæste record  Sponsor for 2002 er Jakob Juel Blik & Varme  

To installatører, morfar og barnebarn

Jakob Juel Jensen er af rigtige håndværkerfamilie. Morfaderen, Søren Smidt, var elektriker og blev i 1981 fuglekonge i Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab. Derfor har det for Jakob Juel Jensen ikke været et svært valg at sponsorerer sin morfars skive, og på den måde gjort sit bidrag til bevarelsen af de mange kulturhistoriske skatte for Roskilde og omegn.
Jakob Juel Jensens farfar arbejdede på garveriet, mens faderen metier har været gearkassemekaniker, hvor en sjov opgave var et klargøre bilen som rejsekongen Simon Spies og den unge Janni Brodersen kørte i til deres bryllup i 1983.

Jakob Juel Jensen har gennem hele sit arbejdsliv været i VVS branchen. Læretiden blev påbegyndt i 1988 hos Albertsen & Holm i hjembyen, Roskilde. Efter en årrække som svend blev installatøruddannelsen taget i 2001. Samme år blev egen virksomhed etableret under navnet ”Jakob Juel VVS”. Det gik godt i en årrække, men på et tidspunkt slap kræfterne op og aktiviteterne blev afhændet til John Jensen i 2012, hos hvem Jakob Juel Jensen blev ansat, så han kunne fortsætte med at servicere sine gamle kunder.

I 2014 blev et karriereskift planlagt. Tanken var et arbejdsliv på boreplatforme og et uddannelsesforløb blev påbegyndt. Sådan skulle det alligevel ikke være. Man siger; ”skrædder bliv ved din læst”, så den 17. november 2014 kom der liv i ”Jakob Juel Blik & Varme”. Virksomheden er blevet etableret med værksted i Glim, hvor privatbolig nu er i det tilstødende gamle fodermesterhus.

Jakob Juel Jensen er opvokset i Gyvelvejskvarteret, mens familien i teenageårene boede på Middelfartvej i Himmelev. Basen har således livet igennem været Roskildeområdet. Dog førte kærligheden i en otte års periode den unge blikkenslager til Holbæk. Det nære kendskab til den to sjællandske byer bevirker, at det primært er i de to byer med omegn opgaverne ligger for ”Jakob Juel Blik & Varme”.

Jakob Juel Jensen er alene i sin lille virksomhed og har løbende gang i alsidige opgaver. Der tilbydes alt indenfor blikkenslager- og VVS branchen, dog ikke gasopgaver. Man vil dog ikke gå forgæves hvis man i forbindelse med opgaver også skal have ordnet noget med gas. Et fortrinligt samarbejde med en god gammel ven og samarbejdspartner bevirker, at alle fagets opgaver kan blive fuldført gennem ”Jakob Juel Blik & Varme.

Et fast holdepunkt i Jakob Juel Jensens arbejdsliv har været, og er stadig, HTH Køkkener. Samarbejdet har varet ved siden 1994, og altså gennem flere forskellige arbejdsforhold.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: