Forrige recordNæste record  Sponsor for 2001 er Restaurant Birdie  

Stedet hvor det 19. hul fyldes

Restaurant Birdie er beliggende i noget af Roskildes smukkeste natur, lige i Roskilde Golfklub med udsigt over de grønne arealer op mod Boserup skov.

Alle er hjerteligt velkomne, hvad enten de spiller golf eller ej, for her laver vi mad for alle.
Vores glæde ved de gode råvarer har fra starten demonstreret sig som vores varemærke og går igen i al den mad, vi laver. Vores smørrebrød har fra starten vundet popularitet i Roskilde, netop fordi vi laver de fleste ting selv, og det er, hvad enten vi taler om ristede løg, italiensk salat, syltede agurker, roastbeef, pickles eller især vores friskbagte kernerugbrød. Rugbrødet opnåede så hurtigt en popularitet, at vi er begyndt at sælge af dem i restauranten – måske et af de bedste rugbrød, du kan finde i Roskilde.

Når der skal fejres, eller det bare skal være ekstra lækkert, så er Birdie det perfekte sted at få maden fra. Vi kender både vores klassikere og de moderne tendenser og laver dem så de passer til alle og ikke mindst er velsmagende! Nyd vores gode mad sammen med udsigten over de grønne arealer op mod Boserup Skov, når du holder fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Vi laver selvfølgelig også vores mad ud af huset.

Dagens ret kan bestilles hver dag, hele året rundt, og vi samarbejder med madvognen.dk, hvor man kan se vores store udvalg af hverdagsretter, som du kan hente med hjem eller få leveret lige til døren, klar til at spise.

Vores menukort indeholder et alsidigt udvalg af gode retter til fornuftige priser med samme velsmag og høje grad af egne produkter, som man finder i al vores mad.

På vores hjemmeside og på klubbens hjemmeside finder du alle vores aktuelle menukort og kan også læse om vores forskellige events – vi har mindst et større arrangement om måneden, hvor der er åbent for alle, men med et begrænset antal pladser.

Restauranten drives af Peter Lassen, der oprindeligt er uddannet kok og har arbejdet både som køkkenchef og driftschef i store og små restauranter og fødevarevirksomheder i både Danmark, England og Frankrig. Udover kokke baggrunden er Peter uddannet og certificeret Svampeguide, er lystfisker og passioneret jæger. Alt sammen i tråd med glæden og respekten for de gode råvarer og fagligheden ved at få den bedste smag frem i tingene.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: