Forrige recordNæste record  Sponsor for 1999 er Sven Langberg   Film/Lyd

Forsikringsmægler virksomhed i næsten 100 år

dahlberg assurance brokers blev grundlagt i 1919 af cand. jur. Erik Dahlberg under navnet Dansk Assurance.

Siden 1921 har Dahlberg samarbejdet med verdens største forsikringsmarked, og den 16. juli 1923 blev den første direkte forsikring placeret hos Lloyd’s London.

I 1934 bliver Dansk Assurance ændret til E. Dahlberg Assurance-Forretning. Da virksomheden bliver omdannet til aktieselskab ændres navnet til dahlberg assurance brokers.

Firmaet bliver i 1936 generalagent for The World Auxiliary Insurance Company (et Lloyd’s selskab) og samme år ansættes E. Neergaard Dinesen som kontorchef.

I 1947 bliver firmaet generalagent for endnu et Lloyd’s selskab og samme år købes ejendommen Frederiksgade 10 umiddelbart overfor Marmorkirken.

Den 1. maj 1957 ansættes Sven Langberg som kontorelev.

Direktør cand. jur. Erik Dahlberg, som har arbejdet i virksomheden i 52 år, afgår ved døden den 18. februar 1971 og E. Neergaard Dinesen arver og fortsætter som eneindehaver.

Efter kun tre år som eneindehaver af virksomheden dør E. Neergaard Dinesen pludseligt den 6. april 1974. Da Dinesens testamente bliver åbnet, fik Sven Langberghelt uventet at vide, at han skulle overtage firmaet.

I dag er virksomheden omdannet til et nyt aktieselskab, og et generationsskifte har fundet sted. De nuværende aktionærer er Torben Stubberup Adm. Direktør, Bo Andresen, Michael Kofoed og Sven Langberg som formand for bestyrelsen.

dahlberg assurance brokers har udviklet sig til Danmarks største uafhængige danskejede forsikringsmægler med kontorer i København, Odense og Aarhus. Vi har stolte traditioner i branchen, og disse traditioner værner vi om. Vi har stadigvæk et samarbejde med Lloyd’s London, og i januar 2012 flyttede virksomheden til Carl Gustavs Gade 3 i Taastrup.

dahlberg har udover traditionel forsikringsmægling specialiseret sig inden for professionelle ansvarsforsikringer for revisorer og advokater samt dækninger som karriere stop, forsikring til professionelle sportsfolk, hole-in-one forsikring, aflysningsforsikring og meget andet. Vi i dahlberg assurance brokers ser på løsninger til alle forsikringsspørgsmål.

Vi finder det naturligt, at vor virksomhed sponserer skiven for Sven Langberg, som har været i virksomheden siden 1957. 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: