Forrige recordNæste record  Sponsor for 1989 er Gundsø Dyreklinik  

Din bedste ven i gode hænder

Gundsø Dyreklinik nord for Roskilde er en samling af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der er her for at sikre, at dit dyr trives.

Vi ved, at dit dyr er vigtigt for dig, og derfor er vores erfarne personale altid klar til at give dit dyr behandling med fagligheden i fokus. Derudover har vi på klinikken alt det nødvendige udstyr, der gør os i stand til at diagnosticere, foretage medicinske udredninger og behandlinger af dyr samt operationsfaciliteter, hvis det er nødvendigt at operere.

Du skal altid være tryg, når du overlader dit dyr i vores varetægt. Derfor sørger vi for altid at opdatere vores viden, så vores dyrlæger i Roskilde præcis ved, hvordan dit dyr skal behandles.

Vores viden og behandling omfatter alle dyregrupper: Heste, katte, hunde, gnavere, krybdyr, fugle og produktionsdyr. Så uanset hvad, har vi kompetencerne til at hjælpe dit dyr.

Vi har også udkørende praksis, hvis du mangler en dyrlæge i Roskilde og omegn.

Har du hest eller ansvar for kvæg, får, geder og svin, kører vi gerne ud til dig og fører tilsyn med dem, så du er sikker på, at dine dyr altid har det godt og trives.

Ud over det kører vi også gerne ud til dig, hvis du har ansvar for alle former for dyrearter på skoler, byggelegepladser, eller hvis du har en dyrehandel.

Skal du have behandling af dit kæledyr, men ikke har mulighed for at komme ud til vores dyrlæger i Roskilde, fordi du er ældre eller af andre årsager ikke kan komme ud til os, hjælper vi dig hjemme hos dig selv.

Dyrlæger
Klinikkens dyrlæger varetager undersøgelse og behandling af alle dyrearter. 

Charlotte Almlund:
Charlotte er fagdyrlæge i hestesygdomme - herunder tandbehandling, intern medicin, reproduktion, hudlidelser og bløddelskirurgi.

​Gitte Jensen:
​​
Gitte er dyrlæge, uddannet med fokus på heste. Gitte varetager naturligvis sundhedsundersøgelse, diagnostik og behandling af alle typer dyr. Gitte er derudover uddannet indenfor osteopati og kiropraktik.
 
Veterinærsygeplejersker
Sygeplejerskerne hjælper med undersøgelser, diagnostik, behandling og pleje af vores patienter. De varetager endvidere driften af vores laboratorium.

  • Trine Rasmussen
  • Charlotte Hansen
  • Amira Maria Esati.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: