Forrige recordNæste record  Sponsor for 1837 er Bonnie Roskilde  

Alt for dyr - til en billig penge

Hos Bonnie Roskilde har vi en klar vision om, hvor vi gerne vil hen. For det første vil vi ikke bare være endnu en butik, man lige skal nå inden lukketid, fordi man er løbet tør for et eller andet produkt. Vi vil være stedet, man bare skal besøge, fordi man har lyst.
Dette gør vi ved altid at sætte kunden i fokus, altid være smilende og altid yde en service, der er udover det sædvanlige.

Kan du huske den følelse, man havde, da man var barn, og det første man skulle, når man var med sine forældre nede at handle, var en tur i den lokale dyrehandel. Den følelse af, at det var et magisk eller som minimum et fantastisk sted.
Den glæde er præcis, hvad vi hos Bonnie Roskilde ønsker at genskabe både for voksne og børn.

Den glæde er den helt store drivkraft bag alle de nye tiltag og projekter, vi har igangsat, og som vil tilgodese alle uden undtagelser. Specielt vores dyr vil kunne føle en mærkbar forskel. Af nye tiltag kan jeg nævne store afdækkede volierer til vores fugle, stort udendørs kaninbur med masser af plads til at få strakt benene, nyt krybdyrrum med reol og afskærmet løbeområde, nye store akvarier, der vil gøre det muligt for os at tage endnu flere specielle og spændende fisk hjem, nye filtre og 3D-baggrunde i akvarierne. Alt-i-alt en stor forbedring af deres levevilkår, mens de er hos os.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: