Forrige recordNæste record  Sponsor for 1843 er Dansk Rengøring & Skadeservice  

Algernes overmand

Gennem hele arbejdslivet har Michael Eriksen arbejdet med skadeservice og erhvervsrengøring.  Fra ungdommens år var det som ansat i den verdensomspændende ISS-koncern, hvor det blev til næsten 10 års ansættelse. Indsigten i faget fra den store virksomhed gav mod på at få gang i egen virksomhed.  To gange har Michael forsøgt at skifte spor, ved at sælge sin virksomhed, men som en gammel cirkushest, der lugter savsmuld, har det været svært at holde sig væk fra manegen. Således er Dansk Rengøring & Skadeservice Michael Eriksens tredje virksomhed i branchen. Denne blev etableret i 2001.
Michael driver virksomheden med en medarbejder ansat og et par samarbejdspartnere, der periodevis fungerer som underentreprenører.

Dansk Rengøring & Skadeservice tilbyder alt inden for reetablering efter brand-, vand- og skimmelsvampskade. Arbejdet foregår ofte i tæt samarbejde med forsikringsselskaber.
For erhvervsvirksomheder tilbydes alt inden for kontorrengøring og ejendomsservice, ligesom græsslåning, hækklipning og andet havearbejde også udføres for private. Vinduespudsning tilbydes til faste priser for både virksomheder og private.

Rensning af fliser og hustage er blandt Dansk Rengøring & Skadeservices` specialer. Trænger fliserne til en opfriskning, kan de forholdsvis enkelt komme til at fremstå som nye igen. En skånsom og langtidsholdbar afrensning og algebehandling, efterfulgt af imprægnering med nano overfladebehandling, kan give fliserne længere levetid.  Efterfølgende er fliserne lettere at holde rene, ligesom overfladen bliver fugtafvisende. På arbejdet ydes 10 års garanti.

Afrensning af tag med miljøvenlige rensningsmidler udføres. En efterfølgende albehandling medvirker til, at skidt, snavs, alger og mos nænsomt fjernes. Med en effektiv tagrensning kan taget komme til at fremstå som nyt igen. Dansk Rengøring & Skadeservice arbejder kun med miljøgodkendte algebekæmpelsesmidler.

Livet er andet end arbejde, og Michael Eriksen keder sig aldrig. Som far til to voksne og tre teenagerebørn opstår der ofte anledning til spændende sociale aktiviteter. Bortset fra en afstikker til Hornbæk for år tilbage har basen altid være Jyllinge. Således er interesse for lystfiskeri helt naturlig. Egen båd giver familien mange gode stunder på fjorden. Mange fisk er gennem årene fanget, og det er ikke alle beskrivelserne, der er lystfiskerhistorier.
Når tiden tillader det, bliver interessen for fodbold også dyrket. Her er det de blå og gule fra Brøndby, hjertet banker for.

Besøg sponsorens Facebookside ved at klikke på logoet: