Forrige recordNæste record  Sponsor for 1846 er Super Dæk Service  

Det kører på Darupvang

Hjulet som transportmiddel har været brugt i mere en 3000 år før vores tidsregning. Dengang i Irak i form af stridsvogne med to mejslede sten som transportenhed.
Vi skal langt senere i historien for at finde hjul drevet af motorkraft. I 1847 kom toget til Danmark med den første strækning fra København over Røde Port og til Roskilde. Den første bil så dagens lys i 1886, og siden er det gået stærkt.

Hos Super Dæk Services autoværksted i Roskilde udføres al slags service på person- og varevogne. Her er drive-in service til konkurrencedygtige priser på alle bilmodeller og årgange. De dygtige mekanikere klarer både små og store opgaver. Foruden serviceeftersyn, olieskift, bremsetjek m.m. person- og varevogne tilbydes også salg og montering af dæk til både personbiler, varevogne, samt landbrugs- og erhvervskøretøjer.

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med 59 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er Super Dæk Service en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Her betjenes både private, virksomheder, industrien og landbruget. Virksomhedens vision er at være branchens bedste. SDS-visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

Hos Super Dæk Service bestræbes på at gøre det lettest muligt for kunderne. Med en travl hverdag er det jo ikke altid, man har tid til at stoppe på et værksted for at høre, hvad tingene koster. På virksomhedens hjemmeside er skabt en service kaldet ”Spørg din mekaniker”. Herfra kan relativt præcist gives et tilbud på forskellige reparationer af bil – hurtigt og enkelt.

Super Dæk Service er Falck Bonusværksted. For at kunne blive optaget som Falck Bonusværksted skal værksteder opfylde en række strenge adgangskriterier og kvalitetskrav. Det sikrer, at kunderne trygt kan aflevere deres bil på de nøje udvalgte værksteder – og dermed få den bedste service og ikke mindst fair priser på reparationer.
På Falck Bonusværkstedet optjenes 10% bonus på alle værkstedbesøg hos Super Dæk Service. Varer reparationen mere end fire timer tilbydes en gratis lånebil i reparationstiden. Falck Bonusværkstedsordningen giver i øvrigt adgang til en række serviceordningere.

Hos Super Dæk Service kan der handles med Forbrugsforeningskort. Således modtages 10 % bonus på alle værkstedsydelser inklusiv serviceeftersyn, autoreparation, dæk og fælge, og reservedele.

I samarbejde med Resurs Bank  giver Super Dæk Service muligheden for et Superkort, der er et fleksibelt alternativ til kunder, der selv ønsker at bestemme, hvordan regningen skal betales.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: