Forrige recordNæste record  Sponsor for 1856 er Nips & Nydelser  

Rundkørslens delikate forretning

Tæt ved rundkørslen, der fordeler Møllehusvej, Fælledvej og Helligkorsvej, ligger den lille hyggelige forretning Nips & Nydelser, hvor det vil være let at finde den perfekte gave til enhver lejlighed.

Tine Jonsson har i en årrække arbejdet i sin mors havecenter i Vallensbæk. Her fik Tine den store kærlighed til blomster, planter og smukke dekorationer. Da moderen afhændede sin forretning, fik Tine ansættelse i en anden branche, men oplevede hurtigt savn af planterne og den smukke brugskunst. Samtidig have hun driften i sig til at stå på egne ben, og ønsket om den frihed, det giver at være sin egen herre i sit levebrød. Tine var helt bevidst om, at med frihed følger ansvar, men det var ikke fremmed for hende efter årene i sin mors havecenter.

Det var nu et spørgsmål om at finde de helt rigtige butikslokaler. Privat bor Tine i Solrød, så det skulle gerne være i en overskuelig geografisk afstand. Lokaler blev søgt på internettet, og flere steder blev besøgt, herunder forretninger i Valby og Vanløse. Tine kender Roskilde som en god og hyggelig handelsby, så fokus lå også der. I maj 2016 startede dialog om leje af butikslokalet på Helligkorsvej 12. Heldigvis gik forhandlingerne godt, så Tine kunne overtage lokalerne den 1. juli, hvor istandsættelse og indretning straks blev sat i værk.

Den 28. juli 2016 kunne Tine byde byens borgere velkomne i Nips & Nydelser. Straks fra åbningsdagen blev der taget godt imod den nye forretning. Det var vist sig, at området har brug for en brugskunstforretning.

Forretningen har åben dagligt fra klokken 10:00, men lukket om mandagen. Lukketiden er klokken 17:00 til daglig, klokken 18:00 om fredagen og klokken 15:00 om lørdagen. Den første søndag om måneden er der åbent i tidsrummet 10:00-15:00.
Tine er alene om forretningen. Om der kommer medarbejdere til, vil fremtiden vise.

Hos Nips & Nydelser finder du et inspirerende udvalg af brugskunst, gaveartikler, søde sager og unikke fund. Med andre ord - her findes alt til dit "gøre hjemmet lækkert"-gen!
Butikken er indrettet med flotte opstillinger og har et personligt touch, som gør det hyggeligt at gå på opdagelse blandt de mange fristelser.
Blandt det spændende udvalg kan nævnes produkter som PR Chokolade, Nicholas Vahe´, Skagen Bryghus, La-Vida, Trademark Living, KJ Colletion, Franske.dk, Ålborg Chokolade og Møns Kaffehus. Gavekurve haves klar eller laves efter ønske, mens kunden venter. Ligeledes tilbydes stearinlys, servietter, kopper, glas, smykker, vin og meget mere.

Nips & Nydelse er et besøg værd.

Besøg sponsorens Facebookside ved at klikke på logoet: