Forrige recordNæste record  Sponsor for 1863 er MR-Tagd√¶kning  

MR-Tagdækning – din foretrukne tagdækningsspecialist

MR-Tagdækning tilbyder sikker og solid tagdækning professionelt fremført, med de bedste og mest pålidelige materialer på markedet. Firmaet har mange års erfaring på markedet og tilbyder opgaver inden for al traditionelt tagarbejde, renovering med mere. MR-Tagdækning er topprofessionelle og har stort fokus på kvalitet og ikke mindst på god kundeservice. Virksomheden lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde regler og bygningsreglementet.

MR-Tagdækning ved at gode kunderelationer er vejen til et succesfuldt samarbejde, når der skal laves større løsning inden for tagdækning. Virksomheden vejleder kunden i den bedste tagløsning for kunden  og dennes hus, hvilke muligheder man har, og hvilke materialer, der bør benyttes. Forinden virksomheden påbegynder arbejdet, lægges en arbejdsplan for opgaven fra start til slut, så kunden kan følge med undervejs i processen.

MR-Tagdækning kører på hele Vestsjælland og i hele Storkøbenhavn og kan tilbyde:

Tagpap

• Tagisolering

• Sedum tag

• Membraner

• Tagrender

• Blikkenslagerarbejde.

Der er mange muligheder på markedet, når man eksempelvis skal have et nyt tag. Det er derfor afgørende, at man vælger at benytte en samarbejdspartner med stor ekspertise. Når man vælger at få en tagløsning hos MR-Tagdækning er man altid i sikre hænder. MR-Tagdækning kan deres håndværk, men søger alligevel konstant at forfine teknikker og forbedre kompetencer.

MR-Tagdækning har et solidt samarbejde med både Rockwool og Icopal Plus, som er primære leverandører til blandt andet isolering og tagpap. I forlængelse af samarbejdet med Icopal Plus er MR-Tagdækning stolte af at kunne tilbyde dig Icopal Plus garanti, som der kan læses nærmere om på virksomhedens hjemmeside.

MR-Tagdækning er medlem af Inta, som er Danmarks største sammenslutning af professionelle tagdækningsentreprenører der udfører kvalitetstagdækning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: