Forrige recordNæste record  Sponsor for 1868 er Roskilde Auto & Skadecenter  

Et moderne værksted med den nyeste teknologi

På Københavnsvej med energitårnet i al sin pragt som kulisse ligger Roskilde Auto & Skadecenter. Roskilde Auto & Skadecenter er et moderne autoværksted udstyret med den nyeste teknologi og hardware. Virksomheden er forsynet med avanceret testudstyr, der gør det muligt at fejlfinde og servicere alle moderne biler. Sammen med mangeårig erfaring er det bilistens bedste garanti for kvalitet.

Roskilde Auto & Skadecenter servicerer både private og erhvervskunder. Til erhvervslivet tilbydes individuelle løsningsmodeller, der tilpasses virksomheden og den vognpark, der skal serviceres.

Roskilde Auto & Skadecenter er altid klar til at hjælpe dig, hvis du er så uheldig at få en skade på din bil. Værkstedet er specialister i skadereparationer. Har bilen fået en skramme eller bule, behøver du ikke fortvivle af den grund. Bilen bliver repareret, så den bliver så god som før.
Roskilde Auto & Skadecenter er endvidere certificeret af Eurogarant, som sikrer dig, at reparationen af din bil opfylder alle gældende kvalitetskrav.

Hos Roskilde Auto & Skadecenter kan du forvente:

  • Ydelser, der gør skadeservice og autoreparationer mindre besværligt
  • Hjælpsom, venlig og altid professionel behandling
  • Dygtige folk, der har erfaring med de fleste mærker
  • Opgaven løses helt – første gang og hurtigst muligt.

Skadecentret hjælper dig gennem skadeforløbet og får din bil hurtigt på vejen igen. Har du fået en skade på din bil eller skal bilen have et serviceeftersyn? Så er der ingen grund til panik – du skal nemlig ikke ud og finde en anden bil, eller betale dyre penge for at leje en. Hos Roskilde Auto & Skadecenter stilles en gratis lånebil til din rådighed, mens din bil er på besøg. Når der siges gratis, så menes GRATIS! Når du har lånt en bil hos Roskilde Auto & Skadecenter, er dine udgifter kun det brændstof, du forbruger – Det er, hvad der kaldes god service.

Roskilde Auto & Skadecenter tilbyder alt inden for:

  • Test og diagnose
  • Skadecenter
  • Motor renseudstyr
  • Aircondition
  • Værksted
  • Dæk og fælge.

Roskilde Auto & Skadecenter er et professionelt Skadecenter, der arbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, såsom; Codan, Alka, Topdanmark, IF, TRYG m.fl. Virksomheden står altid til rådighed, såfremt du har brug for hjælp til kontakt med forsikring eller taksator ved udarbejdelse af skadesanmeldelse.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: