Forrige recordNæste record  Sponsor for 1872 er HB Regnskab  

Fra syd til nord for banen

HB Regnskab er en af denne hjemmesides trofaste sponsorer. Efter nogle år at have tegnet sig for to sponsorsider var det spørgsmålet, hvilken fuglekongeside der skulle være den tredje. Den logiske bogholder er vant til talrækker og besluttede sig for at tage tre i rap. Efter 1870 og 1871 måtte den næste således blive 1872.

Med til beslutningen om at sponsorere netop denne side er, at en af sponsorens venner er tipoldedatter af fuglekongen fra Darup. Hun har bidraget til fugleskydningsselskabets arkiv med kopi af et mindeblad om hendes tipoldeforældre.

Født og opvokset samt boende syd for banen i de unge år var fuglekongens hjemby, Darup, ganske kendt for sponsoren, der som ungt medlem af Roskilde Cykel Ring har trampet i pedalerne gennem Darup mange gange.

HB Regnskab ligger nord for banen, hvor indehaveren har boet nu mere end halvdelen af sit liv. Det er også fra den del af byen, de to første sponsorater ligger. Kærligheden ligger begge steder.

Med mere end 40 års erfaring tilbyder HB Regnskab assistance med alt indefor bogholderi, regnskab og øvrige administrative opgaver.

 

Se sponsorens data ved at klikke på billedet: