Forrige recordNæste record  Sponsor for 1874 er Byens Grønne Hjørne  

Den grønne hjørneforretning lige midt på gaden

Midt på Skomagergade ligger forretningen Byens Grønne Hjørne. Her kan man standse op og tænke, hvor er lige hjørnet henne? Svaret er, at det ligger i Værløse og er den første af Boujema Alili´s nu tre forretninger.

Boujema, der stammer fra Marokko, kom før teenagealderen med sin familie til Danmark i starten af 90´erne. Allerede i 16-års alderen begyndte han at arbejde med blomster. Et fritidsjob gav ham mulighed for at arbejde med blomstersnit og andet forfaldender arbejde i branchen. Det blev dog til en uddannelse som værktøjsmager, men samtidig blev ekstra lommepenge tjent i den blomstrende branche. Det er også der, levebrødet efterfølgende er tjent, mens værktøjsmageruddannelsen alene står på CV´et.

I 2012 blev Byens Grønne Hjørne etableret i Værløse bymidte, netop på et hjørne. Det skulle vise sig, at et nærliggende supermarked var en konkurrent, men frem for at kæmpe om kunderne, blev man enige om at samarbejde med udvidet sortiment og service. I dag ligger forretningen i supermarkedet med Boujema som indehaver.

I første halvdel af 2016 kom endnu to filialer af Byens Grønne Hjørne til, en i Rødovre Centrum og en i Roskildes gågade. I Roskilde lå i forvejen en blomsterforretning i konkurrence med Meny på den anden side af gaden. Det blev hurtigt til et samarbejde i lighed med Værløse og Rødovre. Alle tre steder samarbejder virksomheden med Meny.

I dag findes Byens Grønne Hjørne såvel i Meny´s forhal som i egne lokaler på den anden side af gaden. Foruden Boujema er seks fuldtidsansatte, ligesom et skiftende antal unge arbejder efter skoletid.

Byens Grønne Hjørne er mere end en blomsterforretning. Foruden blomster er her et stort udvalg af træer og buske. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Hvad enten kunderne ønsker en lille værtindegave til 40 kroner eller varer til flere tusinde kroner, vil man opleve god kundeservice og levering af det ønskede. I Byens Grønne Hjørne er det vigtigt at kæmpe for hver kunde. Mottoet er, at når man har evnen, er man forpligtet til at gøre en forskel. Det er vigtigt at gøre det bedre dag for dag og ikke blot gå i stå.

Byens Grønne Hjørne går meget op i det lokale nærmiljø og støtter bredt, hvor man kan i foreningslivet.

Forretningen på Skomagergade åbner dagligt klokken 9 og lukker klokken 18 på ugens første fem dage og klokken 16 om lørdagen. Derudover er åbent på udvalgte søndage. I Meny følges forretningens åbningstider.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: