Forrige recordNæste record  Sponsor for 1878 er Udsøgt  

Hygge i den gamle bankboks

Hvor Arbejdernes Landsbank i et halv hundrede år havde til huse på hjørnet af Ringstedgade og Støden, åbnede i 2017, vinbaren og restauranten Udsøgt.

Med en baggrund som kok gennem en årrække, sprang Davor Suslovski ud som restauratør med sin partner Michelle Bailey, der kom fra salg og marketingsbranchen.

Udsøgt i det der nu kaldes for spisehjørnet, tilbyder til frokost traditionel dansk smørrebrød i sin helt personlige udgave. Til aften tilbydes et udvalg af mindre rettet. Er man flere er det oplagt, at vælge et større udvalg og dele imellem dig. Her serveres også klassiske international kogekunst fra hele verden.

Køkkenets råvarer er af god kvalitet og gerne fra lokale leverandører. Man satser på økologi i den udstrækning det er muligt.

Vinkortet er mangfoldigt. Der tilbydes mere en 400 forskellige slags, der serveres både i glas og i flasker. Naturligvis finders der også et bredt udvalg af øl fra gode specialbryghuse.

Spiser man i det hyggelige rustikke kælderlokale med murstensvægge,  vil man komme i Joakim von Ands verden. Her er man i den tidligere banks pengetank med centimetertyk jerndør og kodelås. Det ville være et slaraffenland for Olsen Banden. Egon kunne gå i gang med stetoskop, talkum og handsker, mens Kjeld nød bordets glæder og Benny slukkede tørsten.
I bankboksen kan private afholdes arrangementer, ligesom der her arrangeres vin- og romsmagning med udsøgte retter. Hos Udsøgt vil man også kunne opleve små hyggekoncerter.

Udsøgt har åben fra tirsdag til torsdag i tidsrummet 10:00-20:00, samt fredag og lørdag i tidsrummet 10:00-22:00. Man er velkommen til at dukke op, men det er en god idé at bestille bord.

 

 

 

 

 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: