Forrige recordNæste record  Sponsor for 1880 er Træfældning Royal ApS  

Arbejdet med fældende beviser

Rauno Rosenqvist er uddannet på skovskolen i Nødebo og har arbejdet med træfældning og stubfræsning siden slutningen af 80´erne. I 1990 blev etableret egen virksomhed under navnet Timber Træ- og Havepleje. Virksomheden har siden 2014 heddet Træfældning Royal ApS.

Træfældning Royal ApS udfører alle former for træfældning og beskæring af træer - store som små - nemme som vanskellige. Særligt de vanskelige opgaver er virksomhedens speciale. Man har en bred vifte af samarbejdspartnere, så alle opgaver kan udføres. Er det nødvendigt, klatres op i træet, der saver det ned stykke for stykke. Ønskes der efterfølgende rodfræsning, klares dette også. Oprydning og bortkørsel klares også, hvis kunden ikke selv ønsker at udnytte træet.

Hver træart har sit individuelle beskærings-tidspunkt, men de fleste træer og buske kan beskæres hele året. Dog er der træer og buske, der ikke egner sig til at blive beskåret om foråret. Derfor anbefales at beskære om sommeren, da træerne er biologisk aktive og hurtigt kan reagere på indgrebet. Virksomheden giver gerne råd og vejledning omkring beskæring, udtynding og kronereduktion. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at styne træet.

Er et træ groet for tæt på en vej, ledninger, et hus  eller er det blevet for stort til fældning på traditionel vis, er topkapning ofte den rigtige løsning. Her klatres op i toppen og grenene skæres ned, bid for bid, eventuelt ved nedfiring af de enkelte stykker, således at træ og omgivelser beskyttes mod skader. Der tilbydes også lift, hvor det kan lade sig gøre og er mest fordelagtigt.
Der findes ingen umulige opgaver, der ikke kan løses.

Hos Træfældning Royal ApS udføres stubfræsning, hvor der hurtigt og effektivt fjernes træstubbe. Maskinen kommer op til 60 centimeter ned i jorden, så der er god mulighed for at lægge fliser, plante et nyt træ eller etablere græsplæne efterfølgende. Ofte er det kun nødvendigt at fræse 20-30 cm ned i jorden. Maskinen er kun 89 cm i bredden og kan derfor komme igennem de fleste havelåger. Efter fræsningen er der kun en bunke træsmulder, som kan rives tilbage i hullet eller lægges ud i haven. Der tilbydes også at fjerne smulderet, lægge jord på og så græs.
Stubfræsning gøres, når et træ er fældet, og kun stubben står tilbage. Det er både lettere og hurtigere at stubfræse end at prøve at grave en træstub op. Samtidig fås en løsning, som er skånsom mod omgivelserne, og som kan benyttes langt de fleste steder. Stubfræsning kan foretages af alle træstubbe, nye som gamle, samt rødder fra buske, ukrudt og lignende.

Skulle pludselig storm eller kraftigt snevejr skabe problemer kommer Træfældning Royal ApS ud på alle tider af døgnet. Andre opgaver udføres efter aftalt tidspunkt.

Træfældning Royal ApS udfører alle former for anlægsarbejde indenfor flisebelægning, kloak, udgravning til byggeri, opsætning af hegn og anlæg af haver.

Alt personale er uddannet, og der bruges kun sikkerhedsgodkendt materiel. Sikkerhed og kvalitet er altid i højsædet. Til alle opgaver kan indhentes uforpligtende tilbud.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: