Forrige recordNæste record  Sponsor for 1884 er Dansk L√•seservice  

Far og søn sikrer værdierne

Far og søn, Holger og Henrik Skovkjær, etablerede i 2012 Dansk Låseservice i Gøderup, sydvest fra Roskilde. I 2017 åbnede virksomheden en butik i Algade tæt ved Røde Port. Ved åbningen brødfødte virksomheden - foruden Henrik - en anden låsesmed, en elektriker samt Holger, der står for virksomhedens regnskab og administration.

Dansk Låseservice tilbyder alt indenfor sikring og alarm. Virksomheden har et bredt samarbejde med andelsboligforeninger og ejerforeninger, men tilbyder også løsninger til hr. og fru Danmark. Her er forretningen i Algade det ideelle sted at drøfte sikringen af egen bolig.

Uanset om man er blevet låst ude eller bare skal have skiftet låsen, kan Dansk Låseservice hjælpe. Servicetelefonen 89 88 33 17 svarer døgnet rundt. Døgnvagten har altid reservedele og udstyr med til enhver opgave. Døgnvagten er parat på alle årets dage. Dansk Låseservice har netværket og kapacitet til altid at være klar til udrykning.
Hos Dansk Låseservice får man altid en autoriseret og professionel fagmand. Service og kvalitet er en prioritet uanset opgavens størrelse og tidspunktet i døgnet.
Dansk Låseservice garanterer udrykning i bl.a. Roskilde, Holbæk, Køge, Ringsted, Jyllinge, Rødovre, Borup, Viby, Albertslund, Rødovre, Høje Taastrup, Storkøbenhavn samt hele oplandet omkring.

Dansk Låseservice hjælper hvis man har smækket sig ude. Låsen repareret, hvis den er gået i stykker, eller nøglen er knækket indeni. Hjælp ydes også til eksempelvis:

  • Alarmer
  • Videoovervågning
  • Installation af nøglefri låse
  • Kodelåse
  • Værdiopbevaring
  • Oplukning af bil
  • Akutte reparationer på stedet
  • Åbning af penge-, brand- eller våbenskabe.

Dansk Låseservice tilbyder et uforpligtende sikkerhedstjek af bolig og virksomhed. Her analyseres farer og indgangspunkter og foreslås mulige løsninger.
Ved servicetjek ses på de eksisterende løsninger og rådgives i forhold til eventuelle svage punkter, mangler m.m.
Et sikkerhedstjek er også en mulighed for at stille spørgsmål. Her tages  god tid, så man er helt sikre på, at den løsning, der vælges, er den helt rigtige i forhold til sikringsniveau, design og brugervenlighed i den daglige drift.
Sikkerhedstjek er gratis og uforpligtende.

Dansk Låseservice tilbyder alle opgaver, store som små. Ikke mindst de svære og specielle opgaver er sjove udfordringer, der tænder virksomheden til at gøre det yderste for en optimal og tilfredsstillende løsning.

Dansk Låseservice er et Sølv Certificeret Ruko Service Center. 


Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: