Forrige recordNæste record  Sponsor for 1886 er Majblomsten  

Den kreative blomsterforretning med den hyggelige gårdhave

Majblomt er en lille urt, som især vokser på næringsfattig jordbund og gerne i halvskygge. Det er også blomsterforretningen, der ligger på Skovbovængets Allé, et stenkast fra Roskildes politistation. Forretningens navn er ikke tilfældigt valgt, da indehaveren hedder Majholt til efternavn.

Bettina Majholt har mange års erfaring hos forskellige blomsterhandlere i den tyske by Düsseldorf. Blandt andet var hun med til at lave blomster-arrangementer til regeringen i Tysklands mest folkerige delstat Nordrhein-Westfalen, hvor denne by er hovedstad.
Efter en årrække i Tyskland besluttede familien at flytte til hjembyen, hvor Bettina i 2012 etablerede Majblomsten på Algade, lige over for Sct. Peders Stræde. For Bettina blev det drømmen, der blev til virkelighed.

Da lokalerne i Algade efterhånden kom til at virke for små, og da parkeringsforholdene for kunderne ikke var optimale, var beslutningen  ikke svær, da forretningen i Skovbovængets Allé 1 blev ledig i begyndelsen af 2017.

Forretningen i Skovbovænget Allé giver langt bedre mulighed for udstilling, da hjørneejendommen giver hele tre udstillingsvinduer. Forretningens 85 kvadratmeter med dertil fuld kælder, giver mange udfoldelsesmuligheder. I kælderen er indrettet kontor og køkken samt opholdsrum, så personalet kan slappe af over en kop kaffe, når tiden tillader det.

De fantastiske lokaler med en lille gårdhave giver mulighed for at åbne dørene og lave nogle inspirationsweekender med udstillinger i gården. Udover den gode plads og udstillingsfaciliteter, er der her gode muligheder for parkering ude foran forretningen. Det er ikke mindst en fordel, når tunge ting skal bæres ud.

Bettina Majholt er uddannet dekoratør. I forretningen er der gode muligheder for at dyrke fagligheden og håndværket mere end tidligere.

Hos Majblomsten laves buketter til begravelser, bryllupper og andre af livets store begivenheder. Det skal være en del af den oplevelse, som deltagerne mindes.

Majblomsten er kendt for kreative og dygtige håndværkere, der byder indenfor i hyggelige omgivelser.

Besøg sponsorens Facebookside ved at klikke på logoet: