Forrige recordNæste record  Sponsor for 1889 er FixPhone  

Er der noget, der ringer?

I 2017 åbnede Zayan Al-Shimari og Nael Cheheibar deres tredje FixPhone forretning. Efter starten i 2014 i Hillerød, blev det til Helsingør året efter. Nu blev det så til Algade 46 i Roskilde . De tre forretninger blev alle åbnet i juni. Med til, at succesen accelererede, er, at Hillerød Kommune snart blev en af virksomhedens faste kunder. FixPhone står for alle kommunens reparationer.

Vi lever i et samfund, hvor folks hverdag i højere grad er afhængig af deres gadgets. For unge såvel som ældre er gadgets blevet en integreret del af det at gøre hverdagen nemmere. Smartphones, tablets, GPS systemer og droner er få af de opfindelser, der præger vores hverdag i det 21. århundrede. Disse ting anvendes til alt fra sikkerhed til underholdning. De forskellige features er mange, og mulighederne er uendelige. FixPhone er stedet, hvor der opnås den optimale løsning på de digitale gadgets.

Den stigende afhængighed af disse fænomener medfører naturligvis også en større risiko for ubehagelige hændelser, såfremt dine produkter fejler eller beskadiges på en eller anden måde. FixPhone tilbyder  løsninger af allerhøjeste kvalitet. Uanset om telefonen er tabt i vandet, fået ødelagt skærmen eller andet, står FixPhone altid klar med en løsning.

FixPhone tilbyder blandt andet konsultation. Her rådgives i at vælge de produkter, der opfylder den enkelte kundes behov bedst muligt, og der gives en gratis diagnose af kundens produkt. Der tilbydes et uforpligtende tilbud, så kunden har mulighed for at vurdere, om der skal gås videre. Den gode kommunikation og gensidige forståelse er til fælles glæde i processen.

FixPhone er opmærksomme på teknologiens vitale betydning, som stadig er stærkt stigende. Derved opnår kunden et produkt, der imødekommer den enkeltes teknologiske – og designmæssige krav.

FixPhone tilbyder produkter og features, der er med til at optimere alle former for oplevelser. Dette er alt fra bilkørsel, motion, velvære, arbejde, privatliv og meget mere.

Alle kender den ubehagelige følelse, der fremkommer, når man har beskadiget et produkt, som er vigtigt for hverdagen. Priserne for at løse disse problemer kan ofte virke høje og uoverkommelige. Her står FixPhone klar med et uforpligtende tilbud, inden reparation foretages.

Man er altid velkommen til at ringe eller kigge ind hos FixPhone, såfremt der er behov for reparation eller overvejelser om, hvorledes den digitale hverdag kan optimeres.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: