Forrige recordNæste record  Sponsor for 1905 er Madrassnedkeren  

En god nats søvn

Madrassnedkeren er en del af Værløse Madrassnedkeri A/S, der tidligere har været kendt under navnene VM Madrasser A/S og Værløse Madrasfabrik A/S, der blev grundlagt i 1946 i Værløse. Virksomheden har i dag domæne i Maribo.

Værløse-navnet er et symbol på en årelang erfaring samt respekten for det gode håndværk, Derfor er navnet flyttet med til det nye Madrassnedkeren.

Værløse madrasser er dansk håndværk, der produceres på en bund af erfaring og tradition - tilsat moderne teknologi og de bedste råmaterialer. Her arbejdes tæt sammen med førende specialister inden for blandt andet sundhedsvæsenet. Hele processen er lagt i hænderne på dygtige håndværkere. Både produktionen og udviklingen af de nye madrasser sker med fokus på slutbrugerens komfort og i respekt for miljøet.

Siden starten i 1946 har virksomheden leveret madrasser og senge til danske kunder, fra rejsekongen Spies til Kongehuset.

Hos Madrassnedkeren findes madrasser med stor åndbarhed, der ikke alene er med til at give en god og behagelig komfort, men samtidig er et plus for hygiejnen samtidig med, at det forlænger madrassens levetid, når den kan bruges på begge sider. Madrasserne i Naturserien kan tilbyde udskiftning af madrassens todelte kerne. Det giver en helt ny og frisk indmad, der samtidig kan tilpasses de ændringer i vægt, kropsbygning og sovestil, som følger med skiftende alder.

Det er et bredt udvalg af boksmadrasser, springmadrasser og elevationsmadrasser med forskellig hårdhed, bæreevne, støtte og mulighed for individuel tilpasning. Findes alligevel ikke den madras, som 100 % opfylder kundens ønske, producerer virksomheden gerne en madras helt specielt til den enkelte baseret på kroppens helt unikke behov. Få en snak med Madrassnedkeren og find sammen frem til, hvad der skal til, for at din krop får den bedst mulige hvile. Herefter skabes den personlige madras som ægte håndværk på "madrassnedkeriet". Det samme gælder naturligvis, hvis din madras skal have en helt speciel størrelse eller facon. Hvis du ønsker en dobbeltmadras med forskellige egenskaber på hver sin halvdel, eller hvis du ønsker en vendbar madras med differentieret hårdhed, eller... Du skal aldrig holde dig tilbage med specielle ønsker.

Hos Madrassnedkeren får du med andre ord en madras, skræddersyet til din krop og din måde at sove på. En dansk kvalitetsmadras, produceret med fokus på at give brugerne den bedst mulige hvile og nattesøvn. Derfor er produkterne meget mere end én madras.

Madrassnedkeren har afdelinger i Maribo, Vejle, Århus, Frederiksberg, Hillerød og Roskilde.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: