Forrige recordNæste record  Sponsor for 1792 er Convenience Food  

Kvalitetskøkkenet i Sankt Ols Gade

I Sankt Ols Gade, lige over for Roskilde Museum og dermed størsteparten af fugleskydningsselskabets malede skiver, ligger Convenience Food. Adressen Sankt Ols Gade 13 har i mands minde været stedet for den gode mad. Siden slagteren lukkede i starten af 80´erne, har der blandt andet ligget Gastronetten, Det Lille Køkken og nu Convenience Food.
Makkerparret Mads Naalund og Dennis Rode overtog forretningen i oktober 2015. Mads Naalund er uddannet kok og har arbejdet i faget i mange år. Tidligere drev han Restaurant Udsigten i Strøby. Dennis Rode holder sig derimod langt væk fra køkkenet. Han giver dog en hånd med, hvor han kan, men ellers findes han bag disken og skrivebordet. Det er det regnskabsmæssige og administrative, der er Dennis Rodes arbejdsområde. I restaurationsbranchen har han baggrund som indehaver af Restaurant Promenaden. Ellers startede karrieren i sin tid med en årrække i forsvaret.

Convenience Food sælger velsmagende take away mad i virkelig god kvalitet. Her kan købes færdigretter til en person og til hele familien. Der er fra gode hverdags retter som boller i karry og svensk pølseret til, hvad nogen vil kalde det ”finere” køkken. Her er varme færdigretter til at spise med det samme og henkogte vakuumpakket retter, der kan holde sig i to måneder.

Catering er et stort område for Convenience Food. Alt efter årstiden tilbydes eksempelvis sommerbuffet, julefrokost, nytårsanretning og konfirmationsmiddage. Convenience Food leverer til alle festlige lejligheder i godt samarbejde med kunden.

Et meget populært produkt er grillet sandwich, der er en meget populær frokostret i mange af byens virksomheder. Det grillede paninibrød med dressing og salat er et sundt og godt måltid for mange sultne maver.
Dessert tilbydes også. Den hjemmelavede chokoladekage er med næsten 100 % chokolade. Chokolademousse og hjemmelavet is er også en god måde at afslutte det gode måltid på.

Et udvalg af god vin tilbydes også. Det er muligt at nyde og godt glas rødvin for 20 kroner, mens man venter på, at maden bliver klar. Også gode kvalitetssodavand sælges hos Convenience Food. Her er blandt andet produkter fra Søbogaard og franske sodavand fra La Mortuacienne.

Convenience Food, der foruden de to indehavere, brødføder fem medarbejdere, åbner på hverdage klokken 11:00 og lørdage samt søndage klokken 16:30. Der lukkes klokken 19:30 på hverdage.

Foruden forretningen i Roskilde har makkerparret også åbnet en filial af Convenience Food på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: