Forrige recordNæste record  Sponsor for 1913 er Malerfirmaet Michael Mathiasen  

De stræbsomme og flittige malermestre

Fugleselskabets vedtægter foreskriver, at det ikke er muligt at blive fuglekonge mere end en gang i livet. Sådan har det ikke været altid. Den sidste, der nåede at blive fuglekonge to gange, var Christian August Hansen, der modtog hæderen i både 1913 og i 1929. Den første fuglekongeskive stod fuglekongen selv som kunstner for. Siden har barnebarnet, Carlo Kornerup Hansen, malet fire skiver i årene 1969-82.

Christian August Hansen var malermester og drev sin virksomhed i Ringstedgade 31. Han blev beskrevet som en stræbsom og flittig mand, der var agtet såvel blandt kolleger som kunder. Samme skudsmål har skydebror, et århundrede senere, Michael Mathiasen, der har valgt at sponsorere fuglekongeskiven fra 1913.

Michael Mathiasen har været maler siden ungdommens dage, hvor læretiden startede i 1979. De efterfølgende 20 år fungerede han som malersvend, indtil han i 1999 slog sig ned som selvstændig malermester.

I 2012 overtog Michael Mathiasen den gamle virksomhed Aksel C. Christensen & Søn, der siden 1940´erne har været kendt som et godt solidt Roskilde malerfirma, der leverer godt og solidt malerarbejde. Disse dyder lever virksomheden stadig op til. Firmaet er kendt for kvalitetsarbejde, ordenssans og en rar omgangstone. Man lægger vægt på fleksibilitet, når malerarbejdet skal udføres, og leverer altid et færdigt arbejde til den aftalte tid. Virksomheden beskæftiger fagligt dygtige malersvende og lærlinge, der leverer kvalitetsarbejde. Medarbejdernes kompetencer bliver løbende opdateret med den nyeste viden, arbejdsmetoder og produkter.

Virksomhedens mange års erfaring inden for malerfaget betyder, at man også klarer de mere komplicerede opgaver. Man henvender sig både til private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Her lægges vægt på at lytte til kundernes ønsker og behov, og ud fra dette at give den rette rådgivning.
Firmaet er kendt for sit kvalitetsarbejde og for at overholde aftaler, så kunderne får det ønskede resultat og en positiv helhedsoplevelse.

Malerfirmaet ACC løser alle former for maleropgaver, både renovering og nyopførelser, indendørs og udendørs, for offentlige institutioner, virksomheder og private kunder. Virksomhedens mange års erfaring inden for malerfaget betyder, at man også klarer de mere komplicerede opgaver.

Blandt malerfirmaets kunder kan nævnes Ros kilde Domsogn, Roskilde Museum, Midt- og Vestsjællands Politi, Hospice Sjælland, Roskilde Hallerne og Arbejdernes Landsbank. Løbende udføres også opgaver for entreprenører og arkitekter.

Malerfirmaet ACC er medlem af Danske Malermesters Garantiordning og Michael Mathiasen fungerer som viceoldermand i malerlavet.

 

 

 

 

 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: