Forrige recordNæste record  Sponsor for 1917 er Paradis  

Paradis med himmelsk smag

En god is i vaffel eller bæger er en lækkerbisken for de fleste. I årets lyse tider er der rig mulighed for at få tilfredsstillet denne trang på Roskilde havn og midt på Algade, hvor Kino lå i hinde tider, samt i Trekroner. 

Den første Paradis-butik blev åbnet i år 2000 i Århus på Nørregade. Siden er flere end 50 forretninger kommet til i Danmark og siden også nogle i Los Angeles.

Kamilla og Jesper Strube var oprindeligt skolelærere, bosiddende på Nørrebro, hvor de snart blev stamkunder hos Paradis på Sct. Hans Torv. Kærligheden til produktet blev stor, og snart blev kædens ejer kontaktet med henblik på, at ægteparret Strube kunne få foden under egen isbar. Det tog lidt tid at komme overens, men i efteråret 2006 faldt alt på plads, så Paradis åbnede den 10. marts 2007 i Algade, efter Primula Blomsters lukning.

Siden starten er meget sket. En isvogn er kommet til på Roskilde havn. Den gav nogle udfordringer i starten, hvor ikke alle fandt, at den passede ind i miljøet. Gode kompromiser blev fundet, og i dag er Paradis en anerkendt del af havnelivet.
Det tredje skud på stammen er afdelingen i Trekroner.

Paradis er mere end is. Der bliver lagt stor vægt på kaffe - god kaffe, i mange varianter. Fra 2016 bliver der satset på servering af morgenkaffe fra klokken 7:30. Til dette tilbydes brownies og cookies.

Paradis har et meget stort udvalg af isvarianter, så alles smag og ønsker kan blive tilfredsstillet. Råvarerne af de bedste. Mælkeisen er lavet med frisk mælk. Kun de bedste råvarer og ingredienser håndplukkes fra hele verden – vanilje fra Madagaskar, hvid chokolade fra Den Dominikanske Republik, hasselnødder fra Italien, kakao fra Vestafrika. Is kan bestilles online, ligesom der tilbydes catering til livets fester.

Der bruges udelukkende sæsonens friske frugter til frisklavede sorbeter. Jordbærsorbet er smagen af torvefrisk, dansk sommer. Appelsinsorbet smager af friskpressede appelsiner – for det er, hvad den er fyldt med. Alle sorbetvarianter er veganske - uden animalske ingredienser.

Paradis er en sæsonforretning. Forretningerne åbner i det tidlige forår, og altid inden påske, med en dag, hvor der er gratis is til alle. Det er et populært tiltag, der altid giver et stort rykind. Når efterårsferien er slut, er det tid til at sende Paradis i vinterhi.

En enkelt undtagelse er der for forretningens vinterlukning. Paradis i Algade har åben på årets to sidste dage, så den store islagkage til årets sidste store fest kan leveres.

 

Besøg sponsorens Facebooksider ved at klikke på logoerne:


Algade
 

Roskilde havn

Trekroner