Forrige recordNæste record  Sponsor for 1921 er Falk Tag og Facade  

En familie med tag over hovedet

I 1983 etablerede Freddy Falk sin virksomhed ”Falk Tag og Facade”. Uden på nogen måde at være pensionsmoden, valgte stifteren i en alder af 55 år at køre næste generation i stilling i 1998. I dag er "Falk Tag og Facade" en familievirksomhed, der foruden Freddy Falk tæller hustruen Alice, børnene Jan Falk Pedersen og Helle Falk Schollert samt svigersønnen Jan Falk Schollert. Udover familien består virksomheden af en bogholder og en halv snes mangeårige medarbejdere til det primære – håndværksarbejdet. Det er et homogent mandskab bestående af dygtige og engagerede medarbejdere med stor erfaring og ekspertise, der er i godt samarbejde med en lang række dygtige og faste underentreprenører.

Formålet med det tidlige generationsskifte var at give den unge generation plads, udviklingsmuligheder og ansvar. Jan Falk Schollert sidder ved rorpinden som administrerende direktør, mens Jan Falk Pedersen er salgschef og projektleder, Alice Falk er alt-mulig-dame, mens Helle Falk Schollert fungerer som blæksprutten, der samler alle trådene.

Et smukt tag og en smuk facade er enhver ejendoms ansigt udadtil og en investering, der bidrager til at gøre ejendommen endnu mere værd – uanset om det er en erhvervsejendom, en villa, en andelsforening, en ejerforening eller et boligselskab.
Falk Tag og Facade tilbyder professionel og individuel rådgivning om udvendig bygningsrenovering med fokus på både helheden og alle detaljer som arkitektur, æstetik, valg af materialer, isolering og energibesparende tiltag. Samtidig rådgives om mulighederne for at tilføre ejendommen mere indvendigt lys, for eksempel med kviste eller ovenlysvinduer. Dermed sikres, at kunderne får det bedste grundlag for et optimalt udbytte af deres investering.

Virksomheden har alle typer kunder, såvel privat- som erhvervskunder og offentlige virksomheder, herunder kommuner. Opgaverne er lige fra enkeltopgaver til totalentrepriser fra kælder til kvist. Ved totalentrepriser står virksomheden for al koordinering og projektstyring af arbejdet fra start til slut, og kunden får altid én fast kontaktmedarbejder. Det sikrer overblik, smidig kommunikation og et optimalt resultat.

Falk Tag og Facade er udvalgt af Bygningskultur Danmark til at være en af de entreprenørvirksomheder, de meget gerne anbefaler.

Hos Falk Tag og Facade tilbydes:

  • Nylægning af alle slags tage som naturskifer, tegl, eternit, stål, tagpap og folie med videre
  • Facaderenovering
  • Zink og kobberopgaver
  • Betonrenovering
  • Renovering og isættelse af nye døre og vinduer
  • Udbedring af kældervægge og gulve med fugtproblemer og fugtisolering
  • Ugentlige statusbreve, så kunden føler sig godt orienteret under hele byggesagen
  • Falk Tag og Facade er medlem af Dansk Håndværk Garantiordning - en garanti for veludført arbejde.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: