Forrige recordNæste record  Sponsor for 1927 er Din Hørespecialist  

Hørelse, der fremmer forståelsen

Din Hørespecialist er en høreklinik i Gullandsstræde, hvor du kan få de nyeste høreapparater og en omhyggelig service, som sikrer dig god hørelse. Din Hørespecialist blev startet af Michael og Thomas i 2012. Med deres mangeårige erfaring i høreapparatsbranchen mente de, at der var behov for at give kunderne en bedre og mere gennemført behandling, som kunne sikre størst mulig succes med hørelsen. 

Din Hørespecialist – fokus på kvalitet og god service

Sammen åbnede de den første butik under navnet Din Hørespecialist, som fra første dag har tilbudt et bredt sortiment af de nyeste høreapparater fra danske WIDEX og Oticon samt udfører høreprøver og service af høreapparater. I løbet af de efterfølgende år har Din Hørespecialist ekspanderet til hele Danmark og er i dag repræsenteret i omkring 40 forskellige byer.

Butikken i Gullandsstræde 9 er en af Din Hørespecialist bedst omtalte butikker, hvor alle er velkomne og alle høretab bliver taget seriøst. Vores lokale team står klar til at hjælpe med høreprøver, eftersyn af nuværende høreapparater og rådgivning om nye. Ved udelukkende at tilbyde høreapparater fra de danske producenter WIDEX og Oticon har vi lagt vægt på høj kvalitet og stor grundighed, fordi vi gerne vil kunne indfri de høje forventninger, som personer med høretab har.

Høreapparater i alle prisklasser

Vi forhandler høreapparater i alle prisklasser – fra 0 kr. i egenbetaling – men tilbyder den samme omhyggelige og vedholdende service, uanset hvilket høreapparat du vælger. Du kan læse mere om høreapparaterne på www.dinhs.dk/hoereapparater.

Din Hørespecialist har altid haft fokus på relationen mellem kunderne og butikken. Alle har forskellige høretab, og derfor er det også vigtigt at forstå, hvordan den enkelte kunde har det. Hos os er det ikke en ekspedient, men Vicky fra Roskilde, som tager hånd om dig. Butikken har åbent mandag til torsdag 8:30 – 16:00 og fredag fra 9:00 – 15:30. Hvis du ønsker at booke en tid til en gratis høreprøve kan det gøres ved at ringe på 70 11 10 70.

Moderne og diskrete høreværn - Få hjælp til at forebygge dårlig hørelse

Det er vigtigt at passe på sin hørelse, når man går på jagt, går til koncert eller noget helt tredje. Derfor har Din Hørespecialist været med til at udvikle AngelsEars. Et høreværn, som er specialfremstillet til dit øre og dæmper præcist i forhold til det støjmiljø, du færdes i. AngelEars er et høreværn, som tager højde for præcis dét, du laver, om du spiller musik eller går på jagt. Høreværnet bruger den nyeste teknologi og fjerner kun de nødvendige toner, samtidig har AngelEars en pasform, der bæres hele dagen uden ubehag. AngelEars kan bestilles i alle Din Hørespecialists butikker, hvor du får tilpasset høreværnet af en af vore hørespecialister. Du kan læse mere om høreværnene på www.dinhs.dk/AngelEars.

Din Hørespecialist sætter en dyd i at have en relation til lokalsamfundet, hvilket også er derfor Din Hørespecialist med stor glæde har valgt at sponsorere Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab.

Læs mere om hørelse, høreapparater og Din Hørespecialist på vores hjemmeside.

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: