Forrige recordNæste record  Sponsor for 1929 er Otto Suenson  

Smag på hele verden - lige midt i Roskilde 

I Skt. Ols Gade 13 – bare et stenkast fra Roskilde Domkirke – ligger vinforretningen Otto Suenson. Her vil man kunne få vinoplevelser for livet. Specielt det bedste fra Californien, Italien og Bourgogne.

En vinsmagning er en fantastisk mulighed for at lære – ikke bare om vin, men også om sin egen smag. I butikken hvor der er plads til omkring 50 stående gæster, holdes jævnligt lærerige smagsaftener, der tager udgangspunkt i temaer som område, druer etc.

Alle elsker en god historie – og hvem er bedre til at fortælle historien om vinen der drikkes end vinsmageren selv?. Winemakers Dinner er en sjælden mulighed for et unikt indblik i vinbranchen: En topprofessionel oplevelse på internationalt niveau. I Skt. Ols Gade arrangeres løbende eksklusive Winemaker´s Dinners i en fantastisk hyggelig vinkælder, hvor der er plads til omkring 20 personer.

Vinen gør det ikke alene. Hos Otto Suenson tilbydes firmaarrangementer, aftenmøder og meget mere som en kulinarisk helhedsoplevelse i absolut verdensklasse. I samarbejde med nogle af Danmarks allerdygtigste kokke leveres en kombination af mad og vin, hvor smagsoplevelser er perfekt afstemt.

Otto Suenson historie går helt tilbage til 1880´erne. Vingrosssistfirmaet, der tidligere hed Otto Sunson & Co. blev grundlagt den 28. maj 1880 af den hjemvendte søfarer Otto Suenson (1855-1931), der sejlede i den danske flåde omkring Malaga og Madeira. I 1931 optoges V. Aa. Preben-Andersen (1906-1946) som medindehaver og overtog samme år firmaet som eneindehaver efter Otto Suensons død. Efter V. Aa. Preben-Andersens død i 1946 overtoges firmaet af hans enke, fru Magda Preben-Andersen (f. 1909).
I forbindelse med et delvis generationsskifte i Otto Suenson Vine i 2005 blev det lokalt baserede selskab La Domaine aktionær i Otto Suenson Vine. Nogle år efter overtog de Neybergs Vinhandel i Gullandsstræde i Roskilde. Virksomheden er forankret i Roskilde, hvor der bredt ydes sponsorstøtte til byens sports- og foreningsliv, herunder Roskilde Golfklub.

Otte Suenson hovedsæde ligger Gentofte og har foruden afdelingen i Roskilde også en afdeling i Dronningens Tværgade 7 i København. I Roskilde ledes forretningen af Flemming Brodthagen der er kokkeuddannet. Derudover er ansat Mikael Torlyk der har baggrund som tjener. 

Besøg sponsorens hjemmeside ved at klikke på logoet: