Fugleskydningsspil

Fugleskydning er foregået i Roskilde siden 1787. De nuværende fugl er tegnet i 1992 af kunstneren Jørgen Brendekilde. Et print af denne bliver hvert år limet på en masonitplade, hvorefter de ni afmærkede felter bliver skåret til, så der skal et passende antal skud til før emnet vil falde ved det endelige skud.

Selskabets fugleskydninger er forbeholdt medlemmerne, der alle er mænd. Her på siden vil alle kunne få en smag for fænomenet i en digital udgave.
Hjemmesidens webmaster Henrik Enig har udarbejdet dette sjove og naturtro spil, der kan spilles af op til 40 deltagere.

Under menuen indstillinger er det muligt at træffe forskellige valg, inden fugleskydningen gå i gang.

Der skydes efter emnerne i den rækkefølge der vises på nedenstående markeringsfugl. Det enkelte emne vil også blinke inden det skal skydes ned. Det gælder om at være skytten der skyder de enkelte emner ned. Den største ære tilfalder den, der træffer sidste skud mod brystpladen. På det tidspunkt er spillet slut og fuglekongen fundet. Et lille tip er, at det er det hvide man skal skyde efter.

Spillet der virker i browseren Chrome, Edge, Firefox eller Safari. På nogle platformen, kan der være problemer med enkelte effeter som eksempelvis baggrundslyd. Crome og Edge har vist mest stabilitet.

God fornøjelse.


Hvis du vil i kontakt med hjemmesidens redaktør eller har spørgsmål om selskabet eller hjemmesiden skal du blot klikke her. Det samme gælder hvis du ønsker information om eventuel medlemskab.

Fugleskydningsspillet