Persondatapolitik

Når du klikker dig ind på www.roskildefugleskydning.dk, indsamler Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Hvilke informationer indsamler vi om dig?

Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier

  1. Oplysninger vi kan henføre til dog som person
  2. Ikke-personlige oplysninger

1.  Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, f.eks. ved indmeldelse, registrering til arrangementer eller lignende.

Alle er velkomne til at besøge www.roskildefugleskydning.dk, men for at det fulde udbytte af alle funktioner, er det i en række situationer nødvendigt, at du identificere dig.

2.  Ikke-personlige oplysninger

Vi indsamler på forskellig vis digitale oplysninger om dine besøg på www.roskildefugleskydning.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger www.roskildefugleskydning.dk.

Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab på henrik@brandt-dk.com.