Forrige recordNæste record   Ny elegant nål med skydenummer

19. juni 2010

Bestyrelsesmedlem og guldsmed Henrik Enig har i samråd med skydeudvalgsformand Bennie Hansen kreeret en elegant nål med skydenummer til den årlige fugleskydning.
Bestyrelsen er trætte af tabte, forbyttede og krøllede skydenumre, skrevet med en tuschpen på en label, der er påsat skytternes revers. Hver skytte får nu ved indskrivningen udlevet den elegante nål med deres nummer.
Skydebrødrene bedes ved fugleskydningen medbringe 20 kr. i lige penge til depositum for nålen. Depositummet kan indløses mod tilbagelevering af nålen efter frokosten. Indtægten for solgte nåle indgår i selskabets regnskab.
Det er tanken at nålene vil blive udskiftet hvert år.

Når vi nu er inden på det med en 20´er, så opfordrer skydeudvalgsformanden de skydebrødre, som lider tørstens kvaler allerede fra morgenstunden, om at have klingede mønter til at rasle i de grå/lyse benklæder. Skydeudvalgsformanden mener, man bør have et par 20´er klar til "slukningsarbejdet".

Nu har man måske drukket kaffe hjemmefra, men det kan jo godt være at en kølig eller en skarp kan være med til højne stemningen og styrke træfsikkerheden.

 

 

 

 

 

 

   

Tilbage til listen