Forrige recordNæste record   Generalforsaming med en formands afgang og ingen nye medlemmer

19. marts 2018

Her til aften blev årets generalforsamling afviklet for omkring 35 fremmødte skydebrødre. Denne blev myndigt ledet af tidligere formand Jørgen Ypkendanz som dirigent.

Formand Ebbe Overgaard Nielsen genopstillede ikke og udtrådte dermed af bestyrelsen efter 23 år. Nyt bestyrelsesmedlem blev Carsten Helge Nielsen, der hidtil har været suppleant. Den hidtidige revisor Henrik Dyrvig blev ny suppleant i bestyrelsen, mens revisorsuppleant Per Kær Møller blev ny revisor. Endelig blev Henrik Lindegaard Teglers ny revisorsuppleant.

Bestyrelsens forslag om en kontingentstigning på 100 kr. blev vedtaget. Dirigenten var neutral. Et medlem stemte imod, mens de øvrige stemte for.

Generalforsamlingen blev afviklet i rekordtid, da der ikke var kandidater til indballotering. Lad dette være til eftertanke til juli.

Efter generalforsamlingen var der hyggeligt samvær med middag.

Afslutningsvis kommer her en løftet pegefinger. Flere tilmeldte skydebrødre mødte ikke op uden at have meldt afbud. Det er ganske uacceptabelt. Selskabet laver aftale med restauratøren på vegne af de tilmeldte skydebrødre. Herefter er det selskabet, der økonomisk står til ansvar for de tilmeldte. Således fik selskabet her til aften en meget ærgerlig og unødig udgift. Det er ganske enkelt ikke i orden.

 

   

Tilbage til listen