Forrige recordNæste record   Påskesponsorat og pokalfodbold fra Spar Nord Bank

23. marts 2016

Igen har selskabet nydt godt af Spar Nord Bank. Spar Nord Fonden har netop bevilget os 35.000 kr. til konservering af de malede skiver. I 2012 modtog vi 25.000 kr. fra fonden. Tillige står Spar Nord Bank som sponsor for Andreas Gorms skive fra 1936. Sponsoratet indbringer os 500 kr. årligt.

Det er ikke kun vores selskab, der nyder godt af midler fra den nordjyske bank, der har været her i byen siden 2008. Flere af landets fodboldklubber bliver sponsoreret af Spar Nord Bank. Her er vores nyoptagne skydebror, Kasper Overgaard Bæk, kommet i et dilemma. Kasper er direktør for Spar Nord Bank i Roskilde og er opvokset med nordjysk muld under fødderne. Her er så problemet, når FC Roskilde den 5. april tager imod AaB i landspokalturneringens sidste kvartfinale. Kaspers trøst er dog, at vinderholdet vil have Spar Nord Bank trykt på både brystkassen og ryggen.
Som en tak for optagelse i selskabet udlover Kasper 10 billetter til den kommende kvartfinalekamp. Billetter kan af skydebrødre hentes i banken på Københavnsvej 65, fredag den 1. april og mandag den 4. april. Først til mølle princippet er gældende.

   

Tilbage til listen