Forrige recordNæste record   Manglende afregning for fugleskydningsfrokost

3. juli 2013

Årets fugleskydning blev igen en stor succes med mange glade skydebrødre. Desværre viser det sig efterfølgende, at ikke alle står tilbage med den samme glæde. Det viser sig, at Håndværkerens restauratør, Hannibal, har kunnet konstateret, at seks skydebrødre ikke har betalt for deres mad og drikke. Det er rigtig ærgerligt, i første omgang for Hannibal, derefter for selskabets kasserer og i sidste ende for hele selskabet, da betalingskravet går til os.

Der bliver i disse år brugt mange kræfter på at indsamle midler til konservering af selskabets malede skiver. Fonde bliver ansøgt, sponsorsider bliver lavet, og donationer modtages fra såvel skydebrødre som fra andre med interesse for vores malede skiver og for selskabet. Det er rigtig ærgerligt, at flere tusinde kroner, der skulle være gået til dette ædle formål, nu skal gå til personlig forplejning af glemsomme skydebrødre.

Netop glemsomme skydebrødre, er hvad der må være tale om. Vi er jo alle hæderlige og uberygtede borgere, der hver især svarer enhver sit. Men efter en herlig dag i muntert selskab og med nogle promiller inden for vesten kan noget smutte i opbruddets time, når man skal hjem eller videre til et af byens listige steder.

Selskabet har mulighed for at gennemgå alle de håndskrevne boner og sammenholde dem med deltagerlisten. Men det korrekte må være, hvis hver enkelt lige gransker i sin erindring fra sidste tirsdag. Kommer man til den konklusion, at her var vist nok noget, der smuttede den 2. juli, bedes man kontakte Jørgen Herholdt.

   

Tilbage til listen