Forrige recordNæste record   Indbydelse til årets fugleskydning

16. juni 2013

Selskabets kasserer, Steen Bager, har netop udsendt indbydelse til årets fugleskydning. De fleste skydebrødre har modtaget indbydelsen via en mail fra selskabet, mens andre har modtaget et brev, udbragt med det kongelige privilegerede postvæsen.
Som traditionen byder, afholdes årets fugleskydning den første tirsdag i juli, hvilket i år vil sige den 2. juli. Rent undtagelsesvis går vi i år tilbage til en tradition, der ophørte i 2008, nemlig at mødes i Palæets gård ved Stændertorvet. Det skyldtes, at museets gård i øjeblikket er under restaurering, hvilket forhindrer os i den nyere tradition. Til gengæld kan vi forvente at komme tilbage til Sankt Olsgade i 2014 i nyistandsatte omgivelser.

Som det har været tilfældet i nogle år, er det muligt her på hjemmesiden at tilmelde sig til frokosten på Restaurant Håndværkeren. Efter at være logget ind, vælger man ”Tilmelding til Fugleskydning 2013” under medlemsmenuen. Herefter fremgår, hvad man skal gøre.

Det er dog fortsat muligt at melde sig til frokosten på gammeldags maner. Dette kan gøres hos Henrik Enig på telefon 21142484 og pr. mail på henrik@enig.dk.

Af hensyn til restauratørens planlægning ønskes den endelige tilmelding senest torsdag den 27. juni.

Deltagelse alene i fugleskydningen, uden frokost, kræver ikke tilmelding.

Husk på fugleskydningsdagen at medbringe 20 kr. til skydenummer samt eventuelt lidt ekstra mønt, hvis ønsket om en morgenbajer eller lidt vand til ganen skulle trænge sig på.

   

Tilbage til listen