Forrige recordNæste record   Den sidste skydning på Ryegaard Gods - eller var det ?

4. marts 2013

Overskriften på dette nyhedsbrev er en gentagelse af, hvad vor redaktør Henrik Brandt skrev på hjemmesiden d. 12. august 2012, efter at vi havde afsluttet årets skiveskydning for 20´ende gang.

Spørgsmålet var baseret på den kendsgerning, at kun 14 skydebrødre mødte op ! Det var naturligvis ikke tilfredsstillende !

For godsets ansvarlige for skydebanen, Kjeld Larsen, med hjælpere, var det jo heller ikke særligt motiverende med så lav en tilslutning !

Det var en særlig gestus fra godsets side, at vi i alle årene fik lov til at afvikle arrangementet om efteråret, hvor der ellers ingen aktivitet er på skydebanen. Det krævede ekstra indsats fra godsets side med græsslåning m.v.  Det vil man ikke længere stille op til !

Det er lykkedes at formå Kjeld Larsen til at stille op til endnu et forsøg, men baseret på et andet koncept og et andet tidspunkt, der passer bedre med skydebanens øvrige aktiviteter i april/maj måned inden bukkejagten, der starter 16. maj.

Det nye koncept er en skiveskydning med rifler 6,5 x 55 mm på 100 meter banen. Det bliver ikke længere en ”skovtur” med vore piger og børn, men udelukkende en skydning for skydebrødrene !  Arrangementet er baseret på selvtransport. Der bliver ikke opstillet telt og eventuel fortæring er på eget initiativ !

Vi har reserveret søndag d. 21. april 2013. Mødetidspunkt kl. 10:00. Skydningen forventes at kunne gennemføres på ca. 2-3 timer afhængigt af deltagerantallet !

Vi skal minimum være 20 skytter - ellers gennemføres skydningen ikke !

Prisindikation :

20 skytter anslået kr. 300,- pr. skytte. 30 skytter anslået kr. 250,- pr. skytte og 40 skytter anslået kr. 200,- pr. skytte.

Inden endelig invitation udsendes, er det besluttet at spørge skydebrødrene, om I uforbindende vil tilkendegive, om I er interesserede i det nye koncept, og om I vil stille op d. 21. april 2013 ?

Du kan uforbindende indikere, at du ønsker at deltage i skydningen d. 21. april 2013 ved at trykke HER !

Deadline for besvarelsen er d. 15. marts 2013. Så ved vi noget til generalforsamlingen d. 18. marts.

Hvis du har spørgsmål : Kontakt Per Handberg, Mobil 52750510 eller mail handberg@flexmail.dk.

   

Tilbage til listen