Forrige recordNæste record   Mange nye film på hjemmesiden

28. oktober 2012

Der er i august måned kommet en del nye film til selskabets YouTube kanal. Disse er nu tilgængelige på hjemmesiden under Film, tv og radio udsendelser.
Kanal Roskilde har produceret femte afsnit af ”Fuglekonger fortæller om egen skive”. Denne udsendelse er med fuglekongerne:

  • 1985 Preben Nielsen
  • 1989 Niels Jørgen Hansen
  • 2011 Ove Christensen

Ligeledes har Kanal Roskilde produceret halvanden times udsendelse fra Roskilde Museum med følgende indhold:

  • Jørgen Ypkendanz fortæller om selskabets historie
  • Per Handberg fortæller om våben gennem historien
  • Bennie Hansen løfter sløret for kåringen af fuglekongen
  • Henrik Brandt fortæller om afdøde fuglekonger og deres skiver,
    mens Karl Frederik Nielsen fra Kanal Roskilde fortæller om
    øvrige begivenheder i de pågældende år

De originale udsendelser kan ses under hovedgruppen for Kanal Roskildes originale udsendelser om selskabet.

Sædvanen tro har Kurt Buchtrup med Kanal Roskildes tilladelse forædlet alle udsendelserne ved at dele dem op i mindre afsnit. Her er foretaget diverse justeringer. Primært er der tilføjet billedmateriale. Disse produktioner anser jeg som fornemme forbedringer, der absolut er seværdige. De ligger under hovedgruppen for selskabets udsendelser.

Så har vi i hjemmesidens regi foretaget tre optagelser, hvoraf de to er færdigproduceret og lagt ud på hjemmesiden under hovedgruppen for selskabets udsendelser.

På åbningsdagen for jubilæumsudstillingen i Lokalhistorisk Arkiv blev der holdt en lille reception, hvor formand Jørgen Ypkendanz stod for den officielle åbning. Denne begivenhed er foreviget på film.

Selskabets jubilæumsdag, den 28. august, blev markeret med en flot reception i Roskilde Museums gård. Skydebrødre, ægtefæller og gæster var mødt op til et flot arrangement. Også denne begivenhed er foreviget på film.

På de to sidstnævnte film er fotografen Emil Brandt, mens Kasper Nielsen og Henrik Brandt har stået for den endelige redigering af videomaterialet til de endelige film.

Vi er i gang med at producere en film, der blev optaget under jubilæumsfesten den 1. september. Vi står overfor nogle tekniske udfordringer, men forventer, at denne film bliver klar her i jubilæumsåret.

   

Tilbage til listen