Forrige recordNæste record   Bedre afvikling af video og flere nye film

6. maj 2012

Gennem en længere periode har der været arbejdet på en ny og bedre platform for afvikling af hjemmesidens film- og tv-udsendelser. Arbejdet er nu færdiggjort.
Det hidtidige system, der har kørt via Flash, har været uhensigtsmæssigt og har for brugerne virket meget langsommeligt. Nu afvikles alle vores film gennem YouTube, hvilket ser ud til at være en langt bedre løsning. Samtidig har Henrik Enig udviklet en rigtig god database, hvor såvel selskabets egne film, som film fra andre danske selskaber samt hollandske og tyske fugleskydningsselskaber kan ses.

Sideløbende med den nye udvikling er der blevet lagt en del nye film op på hjemmesiden. Her kan nævnes:

  • Jørgen Ypkendanz samtale Ruth Augustinussen om selskabets historie og virke. Udsendelsen er optaget på Restaurant Håndværkeren den 2. februar og har været bragt på Kanal Roskilde.
    Udsendelsen ligger på hjemmesiden i to versioner. Dels den oprindelige, som den blev bragt i fjernsynet, og dels en justeret udgave, hvor der primært er tilføjet diverse billedmateriale. Justeringerne er med Kanal Roskildes tilladelse foretaget af fuglekongen fra 1995, Kurt Buchtrup.
  • Tre udsendelser, hvor fuglekonger i samtale med Ruth Augustinussen fortæller om deres egen skive.
    Udsendelserne er optaget på Restaurant Håndværkeren den 2. februar og har været bragt på Kanal Roskilde.
  • Redigerede klip af udsendelserne, hvor fuglekongerne fortæller om deres egen skive. Med tilladelse fra Kanal Roskilde har fuglekongen fra 1995, Kurt Buchtrup, klippet og redigeret, så hver fuglekonge har sin egen film, hvor der primært er tilføjet diverse billedmateriale.
    Foruden at klippene kan ses fra selve filmmenuen, er der også et link fra den enkelte fuglekonges egen side. Linket ligger i topmenuen på fuglekongesiden.
  • En ny film fra en skiveskydningsaften på Tjørnegårdskolen. Denne gang er det den seneste skiveskydning, den 16. februar der er blevet foreviget. 36 skydebrødre deltog.
    Fotograferne er Kasper Nielsen og Henrik Brandt, der begge ligeledes har stået for redigering af videomaterialet til den endelige film.

Alle film kan ses under Film og TV udsendelser.

Der er tanker om flere filmoptagelser her i jubilæumsåret. Det være sig i hjemmesidens eget regi og i samarbejde med Kanal Roskilde. Naturligvis vil informationer om dette løbende meddeles på nyhedsbreve.

   

Tilbage til listen