Forrige recordNæste record   Julehilsen fra redaktøren

20. december 2011

Så er julefreden ved at lægge sig over vores gamle by, og det er blevet tid til at se tilbage på året, der gik i selskabet.

Årets først nye tiltag på hjemmesiden var en gæstebog, der havde været i tankerne i et par år. Nu kan selskabets medlemmer og hjemmesidens gæster skrive en hilsen til selskabet eller kommentarer til hjemmesiden. Første skribent i gæstebogen blev selskabets formand, Jørgen Ypkendanz.

2011 blev året, hvor hjemmesiden egentligt blev færdig. Selvom den udefra set havde været det i et par år, var der stadig løse ender, fejl og mangler. Med stor entusiasme og megen iver fik Henrik Enig færdiggjort hængepartierne og fik samtidig nye idéer. På kreativ vis blev hjemmesiden beriget med endnu flere finesser til glæde for selskabet og hjemmesidens besøgende. Projektet stod nu klart til løbende vedligeholdelse og opdateringer.

En af de store opgaver, der i år blev løst, var søgefunktionen, der har været visioner om siden hjemmesidens start. Nu er det muligt på simpel vis at finde alle informationer på hjemmesiden.

Der blev drevet gæk med skydebrødrene den 1. april. Et nyhedsbrev kundgjorde, at et arkæologisk fund havde ændret fugleskydningsselskabets historie. Der skulle være fundet en skive fra 1784 på havnen, under noget gravearbejde. Fundet skulle bevirke, at 225 års jubilæet var i fare.

I anledning af selskabets 225 års jubilæum i 2012, blev havnepladsen foreslået i den landsdækkende konkurrence "Vores Kunst". På alle måder blev forslaget godt modtaget, men kom desværre ikke blandt de 15 semifinalister.

Til stadighed gjorde den fagre nye EDB-verden sin indvirkning på selskabet. Som noget nyt var det muligt for skydebrødrene at tilmelde sig årets fugleskydning på hjemmesiden, hvorefter der automatisk blev genereret et bordkort og en spiseseddel til frokosten.

Hjemmesidens redaktion fik færdiggjort indsamlingen af medlemmernes fødselsdata. En rutine blev lavet, så hvert medlem klokken 8 på sin fødselsdag, modtager en mail med gratulation fra selskabets bestyrelse og hjemmesidens redaktion. Fødselsdagshilsenen er ledsaget af en lille glad fødselsdagssang til dem, der ønsker at åbne denne gave.
Den første fødselsdagshilsen blev udsendt den 14. august til skydeudvalgsformand, Bennie Hansen.

Sponsorsiden blev i året løb forøget med 8 nye sponsorer, der valgte at støtte en fuglekongeårgang og samtidig give midler til skivernes restaurering.

Muremester Otto Johansens skive fra 1960 kom til ære og værdighed igen. Skiven var forsvundet fra Hotel Prindsen i 1972 og var dukket op igen i 2008. Ved genfremkomsten var skiven dog uden ramme.
Under generalforsamlingen i 2011 tilbød Flemming Petersen at sponsorere en ny ramme, mens Jeppe Drews tilbød at male den. Det færdige resultat blev afsløret under torskegildet og straks ophængt i Restaurant Håndværkerens sal. 

Som et nyt tiltag modtog årets pokalvinder en reversnål til ejendom. Reversnålen er udtænkt og sponsoreret undertegnede, mens Henrik Enig har stået for udformningen. Den første vinder af reversnålen blev ikke overraskende Bennie Hansen.

Også i år blev hjemmesiden beriget med en film fra en af vores traditionelle begivenheder. Denne gang var det torskegildet den 2. november, der i levende billeder og lyd blev foreviget for eftertiden.

Som traditionen efterhånden byder, udkom hjemmesidens "nyhedsbreve" med jævne mellemrum. I årets løb er der foreløbig blevet udgivet i alt 50 nyhedsbreve. Det sidste er ikke skrevet, da vi stadig mangler at kåre vinderen af årets tipskupon.

Jeg ønsker alle jer skydebrødre og jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.


   

Tilbage til listen