Forrige recordNæste record   Ny Fuglekonge, glarmester Ove Christensen

6. juli 2011

Som fader, så søn. 52 år efter, at glarmester Cai Christensen blev kronet i selskabet, gik samme ære i går til sønnen, glarmester Ove Christensen. Det var absolut en overrasket, måske nærmest chokeret fuglekonge, der blev kåret. Da overraskelsen lige havde lagt sig oplevede vi alle en glad Ove. Tillykke herfra. Jeg er sikker på, at du vil bære titlen med ære.

Årets fugleskydning blev afviklet i det smukkeste sommervejr. Fra Domkirkestræde gik marchen den traditionelle vej til det gamle rådhus, hvor den nytiltrådte borgmester, Joy Mogensen, holdt en tale for skydebrødrene.
100 skydebrødre deltog i årets arrangement. 561 skud blev affyret, før fuglen røg til jorden.
Under frokosten talte fuglekongen for Hendes Majestæt Dronningen. Formanden, Jørgen Ypkendanz, talte for fuglekongen, Søren Lyder Jacobsen talte for Danmark, Flemming Jørck for skytterne og Henrik Lindegaard Teglers på vegne af de nye skydebrødre til selskabet.
Ebbe Lous og Erik Bager modtog 40 års erindringsnålen. Sidstnævnte var ikke til stede, så nålen blev overbragt til sønnen, Steen. Stig Pallisbech modtog nålen for 25 års medlemskab.

Billeder fra dagen kan ses under "Billeder".

   

Tilbage til listen